10 dubna 2012

Jutýsek.....

Jutýsek, věčný plašan, kočka kočkovatá povahou. Na rozdíl od Baldricka který se chová jak pravý mainský tvor, tedy spíš jak pes. Je to dané tím, že Baldrick od malinkata vyrůstal obklopen láskou a blízkostí lidí, Jutýsek jen se svými kočičími sourozenci bez té tolik důležité lidské blízkosti. Maličkost, jen rozdíl mezi tím jak si kdo představuje chov zvířat...

14 komentářů:

  1. Ty ses dnes činila , taková náročná procházka , spousta fotek a článků a na závěr takoví kocouří fešáci . Neperou se ?

    OdpovědětVymazat
  2. Tváří se jak skutečná šelma. :) Krásná kočka..

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych je brala všecky i když jsem trošku víc přes kočky! Současný setrvalý stav koček u nás je šest kočičáků! Z pejsků bych se zamilovala do Matýska!

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: ani ne, jen tak v rámci výchovy, Jutýsek je starší než Balďa tak ho občas vychovává a všechny dohromady vychovává Megina. Elvis je bezproblémovej, ten si nechá nafackovat a nebrání se.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to nádhernej tygřík. Ale přitom si dokáže užívat pohodičky, stejně jako ostatní kočky...

    OdpovědětVymazat
  6. [5]:No co se týče jmen to máš tak, on se jmenuje podle papírů U2 takže Jutýsek, Balda je Baldrick Eda-Karnival. Meginka je tuláček takže dostala alespoň takové vznešené jméno, jenže spíš jí říkáme Majda anebo Smígl, podle těch obrovských očí a toho jak je miloučká a vzápětí tě seseká a pokouše do krve a Elvis je taky nalezenec a toho tak pojmenovala paní co ho našla a už mu to zůstalo

    OdpovědětVymazat
  7. Vendy, ty jsi byla neuvěřitelně pilná a zahltila svůj blog spoustou článků a fotek. Já se tím ted' prokousala. Komentuju vše, co jsem prošla až u posledního článku.

    OdpovědětVymazat
  8. Más skutecne co delat s tvým krásným"zverincem"a to jeste papouchy!A zahradu a dum!A nezapomenout na internet!Jak to vsechno zvládás?A jeste manzela a deti,sice uz odrostlejsí,ale presto jeste doma.Más taky moj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  9. [7]:A já tě zklamu, tentokrát tam s Bobešem nejedu, byla jsem sice přihlášená, bez zaplacení, ale zjistila jsem, že nám změnili rozhodčí na tu k..., která je neskutečně ovlivnitelná takže by to byly vyhozený peníze a zisk titulů nulový.

    OdpovědětVymazat
  10. [8]:Odpověď stejná jak Signoře

    OdpovědětVymazat
  11. Teda ten kocour  je asi bojovně naladěn, až jde z něj strach - možná by to chtělo na plot cedulku s tím, že hlídá kocour....

    OdpovědětVymazat
  12. Kdepak, on není bojovnej, je to tulidlo který si nejvíc oblíbilo manžela. Toho objímá packama a oblizuje mu vlasy, uši, vousy....když se dcera ptala chovatelky proč to dělá, tak jí řekla že to je ta největší možná pocta kterou může kočka udělit. Prostě absolutní oddanost a vyjádření sympatií.

    OdpovědětVymazat
  13. To je nádherný kocourek, Vendy, a jak se důstojně tváří! Kočky má strašně ráda, měli jsme čtyři, zůstaly nám dvě a jsou to děsní mazlové.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....