07 března 2020

Nový klub na Blogspotu ...





.... pro všechny emigranty z Blog.cz kterým chybí možnost určité komunity či spolku ale i k lepšímu zviditelnění na nové platformě si dovolila založit Jitka. Nabízí možnost lepšího zviditelnění nováčků, ale i možnost najít nové známé se stejnými koníčky. Ať to jsou ruční práce nebo focení. Zatím má jako nováček jen pár členů, ale může se za chvíli díky vám, kdo by jste měli zájem rozrůst v komunitu blogerů stejnou jako byla na B.cz třeba v Autorském klubu. Následující text jsem si vypůjčila od jedné z členek nového klubu, od Chudobky. Co vám tedy klub a členství v něm může nabídnout?

  • Tím asi nejzajímavějším pro většinu z vás bude prezentace vašich nejnovějších článků a to dokonce v členění dle kategorie blogu.
  • Možnost nalézat nové blogery a blogy podle toho, co vás zajímá.
  • Můžete se sami podílet na tvorbě obsahu klubového blogu - podmínkou je mít založený účet na bloggeru (blog tu mít nemusíte).
  • Klub dává možnost svým členům propagovat jak samostatným příspěvkem, tak ve zvláštním boxíku na tomto blogu své vlastní soutěže, projekty, případně další aktivity - věřím, že blog bude hojně navštěvovaný a tudíž je tu uvidí spousta lidí.
  • Klubový blog bez reklam (alespoň prozatím - o případné změně bychom vedli diskuzi).

A kdo jsou zatím jeho členové?


Jitčiny blogy:

Janku a její blog Mé radosti
Blog Kari píše .
Na kresbu zaměřený Starling art blog.

Další členové opravdu nejsou neznámí, spíš se dá říct, že na B.cz jsou velkým pojmem 

Tlusťjochův blog Sebrané mesydže

Valin s blogem plným textů i grafiky.

S Trimaliny jsem kdysi byla ve fotoklubu Fotografia, takže její blog plný fotek tu také najdete

Trimalinin blog plný zajímavých fotografií



A to bych nebyla já, abych se něčeho nového nechytla. Takže i já se přifařila ...

Takže když si kliknete na tuto ikonku dostanete se na stránky nového klubu kde si můžete přečíst co všechno vám klub může nabídnout.

Ikonka










Da