02 února 2012

Co uvízlo v síti Sítí...Bodypainting

Omlouvám se že tak trochu opičím. Viděla jsem na jednom pěkném blogu rubriku Přišlo mejlem a posílám dál.... Mě chodí také mejlem spousta zajímavých a pěkných věcí o které jsem se tu už s vámi podělila (Kvetoucí bonsaje, Fotky kytic, Velká iluze) ale i na Síti sítí, mám na mysli Facebook, se objevují zajímavosti které stojí za to poslat dál.... a ty i jiné pěkné fotečky teď budou tedy v této rubrice.
Dnešní a následující fotky jsou věnovány mistrům tzv. Bodypaintingu, zajímavé to záležitosti a hlavně tedy pro pánské oko, které vždy s radostí spočine na pěkném tělíčku. Teď mne napadá že vlastně jsem ještě neviděla žádného modela, jen modelky. Že by se hoši styděli????






Nebo by bylo možná zajímavé si vždycky nechat udělat nějaký takový modýlek na výstavu....

Oblečky jsou hotové....

Jak už jsem se zmínila po problémech se sněhem jaké mají naši přízemáci rozhodla jsem se, že jim ušiju oběma drezíky do vysokého sněhu. Po pátrání na netu jsem našla střih který byl jednoduchý ale hlavně byl na všechny čtyři ťapičky a kryje celá zádečka .
Další věcí bylo ovšem střih překreslit protože byl za a) v síti o čtverečcích 5x5 cm, ale tak malej, že jsem ho sotva viděla a i po zvětšení byl stále dost titěrný. A byl na jezevčíka, takže ještě mne čekalo další zvětšení na Bobeše. Musím říci, že jsem se vrátila do dob svých šicích začátků kdy jsem si střihy také překreslovala do sítě a hrozně nerada jsem to dělala, protože ty různé úhyby a pod. a pak ty poměrné části, to nikdy na mne nebylo a pak jsem ho zkoušela nejdřív ušitý z plátna a na něm dodělávala ještě různé vychytávky než jsem se pustila do konečného šití ze šusťákoviny. Ale zvládla jsem to a tady je výsledek. Zatím jsme vyzkoušeli ten Bobešův, měl ho dřív hotový a tak jsem také mohla ještě vychytat některé nedostatky které se na procházce ukázaly. A teď v těch mrazech se mi s nimi nechce nikam chodit i když mají už oba oblečeníSmějící se....

To je Matýskův originální střih....



Tohle je upravený pro Bobeše....


A teď klucí jako modelové....