13 října 2014

Že já se zas nechala do něčeho navrtat ..........



Tak, přesně......
Dostala jsem do mejlu upozornění na jeden zajímavý a pravdivý článek o blogerovi který je buď zatracován nebo milován.
Napsala jsem k němu své dva a to ještě velmi slušné komenty z mého osobního setkání s ním, a rozběhlo se něco velmi hnusného. Zřejmě některá duše která jej obdivuje a závidí mu jeho úspěchy u žen mu poslala odkaz na ten článek a jelikož jsem byla asi jediná kterou z komentujících znal ( nebyla jsem jako komentující nijak schovaná) tak na mne vylil u sebe kýbl špíny za všechny. Vím že hněv není dobrý rádce a že se nemá spěchat, jenže mne to hodně vytočilo. Ne proto jestli to je nebo není pravda ale že zase a opět vyblul zcela soukromé informace, věci o kterých jsme si otevřeně povídali protože máme na ně dost podobný názor. A ukázal tím že ani vlastně nepochopil proč ten článek vzniknul. Napsala jsem tedy (slušně, i když jsem byla hodně vytočená) koment a bylo mi opět naservírováno jaká jsem bestie nemorální. Znovu jsem slušně odpověděla a považovala vše za vyřízené. Dokonce ve víře že jsme dospělí lidé kteří se dokáží domluvit jsem mu v následujícím článku okomentovala něco okolo hub. Jenže jaké bylo moje nemilé překvapení když jsem dnes zjistila v dalším článku že na něj i nadále útočím a jaká jsem.
Doteď jsem si myslela po zkušenostech v mnoha čistě ženských pracovních kolektivech že záludné a mstivé jsme jen my ženské. Ale jak je vidět našla se v tom mužském rovném světě jedna vyjímka. A jaké je tedy resumé celého tohoto povídání? On je litován, plácán po ramenou, je mu foukáno na bolístku a záviděno. Já jsem ta bestie nemorální, hysterka která nejvíc křičí, několik let ho uhánějící o schůzku , píšící neustále na blogu veřejně o svých milencích která by si měla v první řadě zamést před svým prahem......

P.S. A jestli by vás zajímal ten prapůvod všeho tak tady je odkaz http://reenade.blog.cz/1410/byl-jednou-jeden-pan

Možná rozpoutám tímhle ještě větší dávku urážek na jeho blogu, to už ale neuvidím a možná že jsem si tím naběhla na onen pomyslný samurajský meč a spáchala blogové harakiri, všechno je možné. Možná se mi dostane i spousty neporozumění s tím počítám a nemíním kvůli tomu svůj život měnit, možná podle mnoha jsem dostala přes čuňu oprávněně. Ale co mne mrzí nejvíc je to že nebyl schopen tohle všechno napsat do mejlu osobně ale vyřizuje si to takhle veřejně, protože to je podle mne obyčejná zbabělost ..... a možná jsem měla prostě všechno tohle přejít a myslet si něco o stařecké demenci ..... a neměla jsem se nechat zas do něčeho uvrtat!