17 října 2013

Další z řady výrobků....


Tak, co se týče špendlíčkování
stále ještě mne to nepustilo, i když už jsem si sama řekla že je na čase trochu se věnovat i jiným věcem. A v tom mi jaksi došla dvě přání a žádosti jestli bych neudělala na zakázku! čertí duo a čerta s andělem. No a do toho ještě mamča s prosbou o dárek jejímu příteli (bože to se mi blbě říká, vždyť pro mne je to od mala strejda Jirka) k vánocům, protože se mu to co jsem dovezla jí strašně moc líbilo a tak by mu ráda dala nějaký originální dárek. Copak to bylo to nejmenší, dokonce jsem měla hned i vymyšlenou barevnou kombinaci ale horší bylo vymyslet a zrealizovat ten rozdíl mezi čertem a čerticí když jim jaksi neumím udělat nožičky....nakonec jsem to vymyslela, i když paní čertová má tak trochu postavové rysy Haliny Pawlovské a já doufám že se nová majitelka nebude domnívat že to je nějaká narážka na její postavu....Mrkající... a jak a jestli to dopadlo tak jak by mělo posuďte sami!

Srdíčko jsem udělala z každé strany jinak barevný střed




A koulička ve stejném tónu. Původně jsem si říkala že zkusím jiný materiál ve stejné barevnosti, ale pak jsem si to rozmyslela, zvlášť když zase šlo o spirálu kterou pořád ještě ne úplně stoprocentně zvládám, i když už je to o hodně lepší.


Andělíček pro jednoho človíčka který má momentálně dost velké trápení.
Tak doufám, že doletí v pořádku...


A pán a paní Čertovi








Podzimní malba....


Tato fotka mne osobně připadá
sama o sobě jako obraz. A jelikož jak mne něco zaujme tak si s tím začnu hrát. V tomhle máme s mou blogovou jmenovkyní Vendy hodně společného. Obě si rády hrajeme s obrázky a grafikou a vytváříme různé variace na dané téma....

Prosím originál


Vždyť malovat je tak snadné....


Něco jemnějšího


A trošku dramatičtějšího