21 září 2020

Když jsme ...

 


.... seděli s Míšou a Petrem na obědě v Dobřichovicích

a probírali Petrovu výstavu, zeptal se mě: " A co ty? Kdy ty uděláš výstavu? " a Míša se samozřejmě hned přidala se svou vodou do mlýna : " No, třeba ty tvoje fotky do barvy ..."

Už víckrát mi v komentech někteří z vás psali že ty moje fotky by se hodily na výstavy, a já vám vždycky odepisuji, že si myslím, že je mnoho lepších fotografů kteří si mohou dovolit své výtvory prezentovat veřejně. A druhá věc, a pro mne dost nezanedbatelná jsou finance na takovou akci. A ty se nedostávají. To samé jsem oběma řekla a Míša, had z ráje, mi hned na to odpověděla: " Tak udělej výstavu na blogu! "

Musím říct, že mi to ale stále vrtalo hlavou, obzvlášť když jsem se ptala Petra jestli si vážně myslí, že ty moje výtvory by se vůbec na něco takového hodily. Řekl mi, že by to byl hlavně posun pro mne, a je to asi fakt. Nejen že už další fotky dělám s vědomím toho jak by mohly lidi zaujmout a co víc, učím se výběru. To je pro mne ta nejdůležitější změna. No a tak jsem do toho šla ... a uspořádala "výstavu" v mé virtuální galerii. Chtěla bych tam občas publikovat výběry fotek z různých žánrů. I když u mě tedy těch žánrů moc není, všichni víte že jsem asi nejvíc na ty kytky. Ale občas si zafotím i něco jiného a budu se o to snažit stále víc. První "výstavu" jsem nazvala VŠECHNY BARVY DUHY

tak jak mě vlastně navedla Míša na téma, které bych mohla lidem ukázat. 

Takže na této adrese najdete mou galerii Photography World

https://photography-world17.webnode.cz/

jinak odkaz bude stále k dispozici i v menu blogu