05 listopadu 2012

Výstavní víkend....

Páteční cestou a krásným západem nám začal velice krásný a šťastný víkend. V sobotu jsem poprvé narukoval s paničkou, Ondrou a jeho přítelkyní na letňanské výstaviště. Konala se zde podzimní pražská mezinárodní a vlastně poslední velká výstava v tomto roce. A letos poprvé byla dvoudenní, tudíž se po oba dny vystavovala všechna plemena. A pro mne poslední a velká šance v tomhle roce dodělat alespoň jeden z možných zbývajících šampionátů které se dají u nás získat. O tom, získat oba dva panička ani neuvažovala, protože být ve třídě sám je něco jiného než jít o další ocenění s více kvalitními psy.
Jenže zřejmě při nás stál nějaký dobrý psí duch a to co se mi podařilo se mě a paničce asi už nepodaří....

Bobešův výraz před vstupem do kruhu...


....řádně se rozhlédnout po konkurenci


....tak tohle mi za to ani nestojí


.....a jsme v kruhu a jdeme o CACIB


....a mám ho!


....a teď ještě o BOB


....tak tentokrát to nevyšlo....ale stejně jsem si zazpíval "We are champions" protože jsem měl důvod. Dostal jsem ten poslední potřebný CAC a je ze mne GRAND ŠAMPION! Tedy ještě mi musí přijít certifikát z unie. Ale to už je jen formalitka.


DOUBLE CACIB PRAGUE DOGS SHOW Praha Letňany 3.11.12. V1, CAC, CACIB, CAC ČMKU. Rozhodčí František POLEHŇA (CZ)

Ještě jedna s trofejemi....




Páteční západ v plenéru...

V pátek se mi konečně podařilo to, co mi u nás nejde. Vyfotit západ slunce na volném prostranství. Tedy na silnici a z auta....ale zase vznikly vcelku zajímavé efekty, které by normálně asi nevznikly.














Málem jsem ho ale díky Bobešový čůrací zastávce nestihla. Focené je to mezi Heřmanovým Městcem a Čáslaví....