30 října 2013

Dobříšské listování....


K podzimu patří barevné listy.
K podzimu patří i ona krásná vůně když se pomalu ukládají na zem a svítí do nich slunce. K podzimu patří šustot spadaných listů, když v nich člověk chodí po cestách a cestičkách. Ta vůně bylo první co nás uvítalo když jsme vystoupili z auta. A tak si jí zkuste se mnou připomenout....


Mrzí mne že jsem si toho krásného kamínku u toho kaštanu nevšimla když jsem ho fotila. Už by byl u svých kamarádů tady doma....




Listování zlaté


Listování oranžové


Listování stínové


Listování strukturové


Listování magnóliové


Listový vodopád


Listování Uctívačů ginga

Psí manekýnky....


V parku jsme potkali dvě žínky
s dětmi a dvěma malými krysaříky, které zde dělaly úžasnou věc. Měly igelitové tašky a do nich sbíraly bordel který zde zanechaly jiní návštěvnici. Ale abych zase nebyla až moc přísná ani nevím jestli jsme po cestě potkali nějaké odpadkové koše. Jenže na druhou stranu, když si dokážu sebou přinést zabalenou svačinu nebo láhev s vodou, neměl by být takový problém prázdné a lehčí! to zase odnést zpět nebo k nejbližšímu koši....nad tím mi vždycky zůstává rozum stát....ale není to moje zahrada tak proč bych tu ten papír nebo petku nezahodil, že jo....však on se nějaký zřízenec o to postará.
Fenečky byly roztomilé a krásně se předváděly. I když se přiznám, já tyhle kapesní psy moc nemusím, ale zase jiní by nemuseli třeba našeho Bobeše.





U předchozí fotky se mi panička podařila ještě odstřihnout ale tady už to nešlo. Ale zase, proč neukázat někoho kdo dělá záslužnou práci a přitom nemusí, že?