30 října 2013

Psí manekýnky....


V parku jsme potkali dvě žínky
s dětmi a dvěma malými krysaříky, které zde dělaly úžasnou věc. Měly igelitové tašky a do nich sbíraly bordel který zde zanechaly jiní návštěvnici. Ale abych zase nebyla až moc přísná ani nevím jestli jsme po cestě potkali nějaké odpadkové koše. Jenže na druhou stranu, když si dokážu sebou přinést zabalenou svačinu nebo láhev s vodou, neměl by být takový problém prázdné a lehčí! to zase odnést zpět nebo k nejbližšímu koši....nad tím mi vždycky zůstává rozum stát....ale není to moje zahrada tak proč bych tu ten papír nebo petku nezahodil, že jo....však on se nějaký zřízenec o to postará.
Fenečky byly roztomilé a krásně se předváděly. I když se přiznám, já tyhle kapesní psy moc nemusím, ale zase jiní by nemuseli třeba našeho Bobeše.





U předchozí fotky se mi panička podařila ještě odstřihnout ale tady už to nešlo. Ale zase, proč neukázat někoho kdo dělá záslužnou práci a přitom nemusí, že?



13 komentářů:

  1. Krásní pejsci a taky krásně nafoceno.

    OdpovědětVymazat
  2. Ženy dělaly záslužnou práci.

    OdpovědětVymazat
  3. Roztomilí pejsánkové......

    OdpovědětVymazat
  4. Nad tímhle by mě trefil šlak pokaždé,když vlezu do lesa a narazím na binec. Nechápu pitomce, kteří kolem sebe rozhazují bordel. Plechovky, lahve, igelitové tašky... škoda mluvit. Takový kretén by zasloužil, aby přijelo popelářské auto a vyklopilo mu svůj obsah na zahradu (a nebo hezky do obýváku)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]:Pro mne je to taky nepochopitelné, tak když jsou ochotní tu plnou a těžkou láhev vláčet sebou tam, tak přece není snad problém tu lehkou a prázdnou vzít i zpátky! V lesích to je jedno smetiště a to jak vypadají pangejty kolem silnic je taky pěknej humus. Vidím to u nás když jsem na chatě a jdu třeba po starý obslužný silnici podél dálnice ten bordel a hnus co se tam válí   

    OdpovědětVymazat
  6. [3]:Dokonce ani nebyli, jak je u těhle kapesních psů zvykem, uňafaní. Ale jak říkám, já je moc nemusím....

    OdpovědětVymazat
  7. [1]:No šmetelily se srandovně a vypadaly roztomile, ale bála bych se to mít doma že je zašlápnu nebo zasednu . Když si omylem sednu na Bobeše tak ten to bez problémů ustojí

    OdpovědětVymazat
  8. Hezky ti zapózovali ti dva pejsci.

    OdpovědětVymazat
  9. Pejsánky jsi vyfotila nádherně, zvláště ta poslední je velmi zdařilá. Také nechápu, proč si lidi po sobě neuklidí. Já nosím s sebou takovou plechovou čtyřhranou krabici se zakulacenými rokhy. Je to taková přepravka na svačiny ze staré doby. Vejde se tam toho dost a třeba banán v batohu neutrpí. Použité obaly a slupky od banánu pak mám v sáčku v té přepravce. Také se mi už mockrát stalo, že jsem alobal z chleba zmačkala do kuličky a tu kuličku mám v kapse i několik dní.

    OdpovědětVymazat
  10. [8]:Ano, venku si to dovolí každý, ale běda kdyby mu to udělal někdo na zahrádce nebo doma....

    OdpovědětVymazat
  11. [9]:Lidé jsou lhostejní sami k sobě, k přírodě....takže se chovají jak hovada....

    OdpovědětVymazat
  12. Krysaříky taky vůbec nemusím, ale mají krásné oči a skvěle ti pózovali, Vendy. Fotky jsou moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych tychle "pidižvíky" nemohla mít. Za prvné se pořád klepou a je jim zima.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....