31 května 2022

Stále vám dlužím .....

 


.... odpověď na to, co se dělo o víkendu 7.5. letošního
roku. Pár slovy. Dosti zajímavých věcí. jak už jsem párkrát zmínila, ke kulatinám si většinou dárky kupuju sama. Nejen proto, že nějak moc dárky nedostávám, ale taky proto, abych měla něco podle sebe a pro svou radost. K padesátinám to bylo první tetování a focení na trochu vyšší úrovni než jsou fotky na občanku. Byla jsem z obojího tenkrát strašně nadšená. Jenže jak člověk sám začal víc přičichat k focení a jak se mu v mejlech začaly objevovat inspirace na tetování, tak pomalu začne dostávat víc a víc chuť na něco lepšího.
Takže k pětapadesátinám jsem si nadělila trochu jiné a větší tetování. No a přišly šedesátiny. Takže se nabízí samozřejmě další tetování a další focení... jenže do toho zasáhl velmi nepřátelský koronavirus a tak jsem si musela své choutky splnit částečně až letos. Dárky jsem si nachystala tři, z toho jeden se mi splnil, druhý a třetí zatím čekají na splnění. Let balónem a tetování. To proto, že jsem si zatím úplně nenašla motiv, a na ten let zatím čekám. Tudíž co zbývá? Focení!
Pro něj jsem si vybrala na fb jednu skvělou pražskou fotografku, která s láskou a radostí fotí nás velký holky. A dokazuje nám, že vrásky, celulitida, špeky a jiné známky opotřebení životem jsou věci, které můžeme nosit i s noblesou a grácií, a že vlastně nezáleží na tom jak vypadáme, a kolik nám je let, ale jak se cítíme. Má k tomu naprosto skvělou hlášku. "Nejlepší make-up pro ženu je úsměv ...."
A fákt má pravdu. I když ono nějaké to přišmrncnutí vizážistkou taky není k zahození. A tak jsem se v sobotu 7. května vypravila do Prahy abych si zas jednou užila tu skvělou atmosféru focení, chvíle kdy se o mě stará i někdo jiný, a kdo mi dá na pár hodin pocit že jsem prostě hvězda! A stejně jako poprvé i teď jsem si to užívala naplno. Ono taky jak by ne, jak paní fotografka Eva tak vizážistka Zlata prostě jsou stejná krevní skupina, usmáté a ukecané stejně jak já, sopky energie a dobré nálady, smrště pohody, obě dokáží člověka naprosto dostat do luxusní pohody, takže focení zvládne i ten nejtrémovatější trémista levou zadní a jen tak letem světem. A když si navíc začnou povídat dvě fotografky, jedna profík a jedna jen tak aby se neřeklo, je o témata k povídání postaráno. Protože jsem sebou měla jak jinak foťák, tak jsem si udělala pár fotek z ateliéru....