27 června 2013

Čemu neodoláme.....


Stejně jako žádný nebo skoro žádný
muž neodolá tomu aby se neotočil za hezkou dívkou či ženou, tak my ženy neodoláme žádné parfumerii nebo drogerii. A pokud zjistíme že je v trafice některý z dámských časopisů ještě s bonusem v podobě nějakého vzorku(ů) krémů případně s nějakým jiným zkrášlovadlem, je okamžitě náš....odnášíme si ho domů, hýčkáme v náruči a těšíme se jak si ony vzorky či zkrášlovadla vyzkoušíme. V tom se trochu od mužů lišíme, protože málokdy se stane, že by muž onu dívku za kterou se ohlédl, domů také donesl. I když....jsou i tací borci.
Ve sdružení více žen se probírá jak který parfém vydrží, jestli je lepší ta rtěnka nebo tahle.
Navzájem si sdělujeme jestli jsme se po tomhle krému osypaly nebo naopak naše pleť se stala zářivější. Se stejnou náruživostí s jakou muži sledují výkon a spotřebu aut, my sledujeme co s námi dělá ten který omlazovací krém a jestli opravdu splňuje to co výrobce slibuje. Nezřídka vyděsíme pošťáka nebo messengera či pracovníka některé z dopravních firem když mu otevřeme s tváří zelenou, bílou či černou protože právě zkoušíme novou pleťovou masku.
Prostě tahle všechna zkrášlovadla a udělátka
nás dokáží dovézt k nirváně a nikdy jim nedokážeme odolat. Jenže i tady vládne džungle, chemie a jiné nehezké věci o kterých nemáme ani tušení. A v tom se vyzná jedna blogerka které dělá ohromnou radost se v tom pitvat a zjišťovat co a jak se zase vyskytuje v našem oblíbeném krému či masce a nenechává si to pro sebe, ale pěkně nám to vždycky na svém blogu naservíruje abychom věděly co jo a co ne. Za co vydávat své těžce vydělané penízky a čemu se velkým obloukem vyhnout. A od ní mi dnes přistál malý roztomilý balíček. Jako poděkování za účast v soutěži kterou na svém blogu pořádala. Samozřejmě, jsem ženská a tak jsem se na něj vrhla s onou dravčí rychlostí kterou se vyznačujeme pokud se v naší blízkosti něco takového objeví.
Takže milá eM (Marcelko) ! Díky moc, barvička lesku je skvělá, kuře roztomilé a už si hoví u kytky a zrovna včera jsem si říkala, že řasenku zas budu muset obnovit, takže se taky moc hodí.
P.S. Sérum Vichy mám právě namatlané tak pak dám vědět jak se celý den chovalo a co na to můj xichtík....

No.11....

I tuhle situaci asi mnozí znáte....
"Když budu jemný, měl bych se do té mezery vtěsnat aniž by si toho všimla"
" Jemně, jemně"
"Jde to skvěle"
"He,he, ani si nevšimla!"

A jedna bublinková