16 června 2010

Mám to za sebou...

Tak to mám za sebou...
tedy výstavu, aby bylo jasno! Klatovy se opět vydařily, jak s počasím,tak titulově.
Sobota 5.6. byl krásný slunný den, když jsme ráno v šest hodin vyrazili s paničkou a oběma táty z Prahy směr Klatovy. Jako vždy, když cestuji , jsem celou cestu prospal rozvalený na zadní sedačce.Táta cestuje ve své výstavní kleci, kde má své soukromí. A to si užil dostatečně, protože když jsme dorazili do cíle, nechtěl ani ven.Venku jsem si říkal jestli mám takové mžitky před očima, nebo jestli mám růžové brýle, neboť jak mezi psy, tak jejich paničkami a pánečky převládala barva PINK!Ale vše bylo v pořádku, to jen pořadatelé zvolili pro letošní rok heslo "Klatovy v růžové"!Kdo měl něco růžového, dostal malý dárek.
V hale jsme zabrali strategické místo a čekali, až dorazí ostatní dandičí i lidští kamarádi.Jenže moc už jich krom nás nedorazilo. Jen Dezzi,Drusilka a Swanča ze Žihle.Zojka s Bíliny nedojela,protože se jí stala nepříjemná věc, a to, že jí spadl koník na nohu a pochroumal ji.
A pak začalo načesávání a připravování na vstup do kruhu.Pan rozhodčí byl z Chorvatska a šlo mu to pěkně od ruky, takže než jsem se stačil pořádně rozkoukat po pěknejch fenkách, už jsme šli do kruhu a byl jsem posuzován ze všech stran.Dopadlo to dobře,ocenil mě V1 a CAC.Což paničku hodně překvapilo, protože jak říkala, byl jsem zarostlý jak Ezau.Ale asi pana rozhodčího zaujali jiné moje přednosti, když mě ocenil takhle pěkně.Můj táta ale prohrál s Dezzíkem, ostatně o Národního vítěze jsem to s ním projel i já, ale on je dobrej!Ukázalo se že ostatně Žihelští posbírali všechny tituly a ještě odpoledne byl Dezzi pátý ze všech teriérů výstavy.Mirka měla samozřejmě zase velkou radost a tak s optimismem hledí k Světové výstavě,kam jedou příští týden zas všichni pejskaři.
Jen můj táta byl nějaký špatný, asi mu nebylo dobře, protože pořád jen ležel a do ničeho se mu nechtělo.Tak můj člověčí táta zavelel a jelo se zpátky.A to na CHATU,a to na TEJDEN!

Tak to jsem prosím já


Dezzík


Drussilka


Swanny (moje babička)


Táta kterému nebylo vůbec dobře


Klatovy in PINK