06 března 2012

Já úplně zapoměla......!

....v tom zatraceným daňovým maratónu na to, že včera to byl rok co jsme si s dcerou přivezly domů ten náš poslední zvířátkovský přírustek a náhradu za Matyldu a to Matýska! Kluka jednoho malýho, lumpáckýho....hned si to tu vzal ač nejmenší a nejmladší na povel a všechny se snaží stále stavět do latě, i labíka....a o kočkách nemluvě. A je zvláštní, že všichni si to nechávají bez protestů líbit.

A takhle vypadal po dovezení.....


A takhle vypadá teď.....


Je to prostě exot už od pohledu Usmívající se....

Za růžičky lenochod....

Tak to jsem netušila že za ty moje růžičky ještě něco dostanu. A ono jo, krásnej vysmátej a línej lenochod! Milé zviřátko které je mi velice sympatické. I já jsem povahou velmi líná, nejraději se také upíchnu na jedno místo a tam si vegetím, když je důvod tak se taky směju od ucha k uchu jen se přeci pohybuji o něco rychleji, protože se na mě neusazuje ona zelená řasa jak v srsti lenochodů. No, i když dneska mám zrovna tmavě zelenou mikinu strukturou i barvou onu řasu silně připomínající Smějící se....
Díky Hanko, dala jsem si ho tak abych vždycky když si najedu na blog a podívám se na ten vysmátej ksichtík hned dostala o něco lepší náladu. Myslím, že jsem provedla docela dobrej výměnej obchod!