21 července 2019

Tolik let ...




.... jsem nedostala žihadlo, na to byla léto co léto expertka dcera, ale během posledních třech neděl jsem dostala už pět. A z toho dvě dneska a jedno včera. Navíc od hmyzu, o kterém na netu píší že není vůbec agresivní. Prd! Všimla jsem si, že mi okolo mého slunícího lehátka brousej takový divný vosy s předlouhejma nohama, a furt mi lezou po područce, jak jsem si lehla namazaná na sluníčko, okamžitě začalo okolo brousit a nalétávat nejmíň deset těhle potvor, a jak jsem se oháněla byly dotěrnější a dotěrnější až mi jedna dala žihadlo. Pak zas zmizely, a byl klid. Včera jsem si na chvíli sedla na lehátko a okamžitě hned začaly okolo lítat a otravovat. Když jsem si stoupla lup! a zas. Žihadlo! To už není možný.... kde se tu furt berou? Koukám, a ony zas rejděj po a kolem područky. Tak jsem položila lehátko na bok a koukám jak péro z gauče. Ony si to mrchy udělaly hnízdo v té područce! 
Vlítla jsem na net a hledala co to je za mrchy.  On to Vosík francouzský... neagresivní, byť žihadlo má. Jenže zcela negalantně, na to že má být Francouz na mne útočí kde na ně narazím. Dneska jsem šla odnést sklo do kontejneru, jen otevřu poklop, už jsem ho měla zas!! To je už tedy moc. Za tohle bude tvrdá odplata. Muž dostal příkaz koupit něco na likvidaci, dovezl a já pomstychtivě vystříkala tu područku. Zhynulo všechno co v ní sídlilo a doufám, že bude klid. Ovšem zapomněla jsem na včely. Za to ony na mě ne.... Jen jsem udělala pár kroků k nádrži, abych šla zalít kytky který jsem přesadila, už jsem měla pigáro v noze!
Kruci, co ty mrchy proti mě furt mají? Vždyť jsem jim tu udělala i napajedlo, aby se netopily v jezírku nebo bazénu. Inu, každý dobrý skutek musí být potrestán. 
P.S. Jdu odpajdat pro studený obklad na tu nateklou nohu ....