28 prosince 2011

Poučky prapředků jsou nevyčerpatelná studnice....

Takže opět jedna super poučka, kterou naši předkové nám ženám vdaným, či se na vdavky chystající zanechali......Úžasný,Překvapený!!!!!!


No nebyli sladcí, ti naši prapředci ???

Kam sakra vždycky zmizej?....

To že má zásuvka dva otvory kam se strkají kolíky ze zástrčky je vidět hned na první pohled. I na ten druhý a na další. Ale to platí u zásuvky na KTEROU je vidět. Dalo by se předpokládat že to tak bude i u těch které jsou nějakým způsobem méně přístupné. Tedy to, že mají dva otvory. Ale ouha ! Tady totiž vždycky, alespoň já určitě, tvrdě narazím. Potřebuji - li do takové zásuvky něco zasunout ony otvory zmizí. Prostě nejsou tam. Šmrdlám zástrčkou všemi směry a zkouším a zkouším a nic. Prostě se někam vypařily, zmizely, jsou fuč!
A teď co. Většinou jsem tak zkroucená že mne začnou chytat křeče do různých svalů a ne tiše, ale dost nahlas kleju. Takže se zkroutím ještě víc, nebo protáhnu ruku škvírou kterou by se dal protáhnout papír a šmátrám, hledám a nakukuji kde ty zatracený otvory jsou, tedy pokud tam jsou. A ono jo! Vítězoslavně tedy vezmu zástrčku do ruky, namířím kolíky tam kde jsem buď viděla nebo nahmatala otvory a......no samozřejmě, zmizely!

Vůbec největší lahůdkou jsou zásuvky s otvory našikmo, s těmi bojuji opravdu dlouho a tvrdě...
Nakonec po dlouhé době se podaří to, o co se s vypětím sil snažím, a zástrčka přece jen vklouzne tam kam má. Ale při další nutnosti jí tam zasunout se opět rozhoří nesmiřitelná bitva. Já versus zásuvka. Takže mi prosím pomozte a řekněte mi KAM SAKRA VŽDYCKY ZMIZÍ ????