28 prosince 2011

Kam sakra vždycky zmizej?....

To že má zásuvka dva otvory kam se strkají kolíky ze zástrčky je vidět hned na první pohled. I na ten druhý a na další. Ale to platí u zásuvky na KTEROU je vidět. Dalo by se předpokládat že to tak bude i u těch které jsou nějakým způsobem méně přístupné. Tedy to, že mají dva otvory. Ale ouha ! Tady totiž vždycky, alespoň já určitě, tvrdě narazím. Potřebuji - li do takové zásuvky něco zasunout ony otvory zmizí. Prostě nejsou tam. Šmrdlám zástrčkou všemi směry a zkouším a zkouším a nic. Prostě se někam vypařily, zmizely, jsou fuč!
A teď co. Většinou jsem tak zkroucená že mne začnou chytat křeče do různých svalů a ne tiše, ale dost nahlas kleju. Takže se zkroutím ještě víc, nebo protáhnu ruku škvírou kterou by se dal protáhnout papír a šmátrám, hledám a nakukuji kde ty zatracený otvory jsou, tedy pokud tam jsou. A ono jo! Vítězoslavně tedy vezmu zástrčku do ruky, namířím kolíky tam kde jsem buď viděla nebo nahmatala otvory a......no samozřejmě, zmizely!

Vůbec největší lahůdkou jsou zásuvky s otvory našikmo, s těmi bojuji opravdu dlouho a tvrdě...
Nakonec po dlouhé době se podaří to, o co se s vypětím sil snažím, a zástrčka přece jen vklouzne tam kam má. Ale při další nutnosti jí tam zasunout se opět rozhoří nesmiřitelná bitva. Já versus zásuvka. Takže mi prosím pomozte a řekněte mi KAM SAKRA VŽDYCKY ZMIZÍ ????

9 komentářů:

  1. Tak tam nacpi prodlužku a nech si koukat konec.A máš po problému.

    OdpovědětVymazat
  2. To bych musela mít prodlužky skoro po celým bytě. A co bych měla dát za prodlužku na prodlužku?     

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsi mě zase rozesmála. Ty máš ale problémy. Ale chápu, že to tak někdo může mít.         

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: No jo! ale když potřebuješ fofrem tu zástrčku dostat do té zásuvky protože ti už dřevění ruka, za krkem nebo jiná část těla je to hoňka....a se mnou prostě bojujou všichni domácí skřítkové a skřeti   

    OdpovědětVymazat
  5. Já se tady při čtení pochechtávala. Docela jsem si tě představovala, jak zkroucená se snažíš někam vrazit tu zástrčku a ona uhýbá a uhýbá.     

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: ....a uhýbá...a já nadávám jak dlaždič! Nějak mi prostě dávaj najevo svou převahu. Anebo to má nějakou souvislost s tím, že se v elektrikářský hantýrce zásuvce říká samice a zástrčce samec....a už jsme se dostal k té poučce, třeba se říděj taky takovou nějakou elektro radou

    OdpovědětVymazat
  7. [2]: Vždyť já mám taky a třeba 2krát nastavovaný, protože mám zásuvky na úplně těch nejblbějších místech a hlavně jich mám málo, tak mám ty lišty , kam se dá zapojit více spotřebičů najednou a navíc to má tu výhodu , že to má vypínač a když ty spotřebiče nepotřebuju , tak to vypnu celý za zdroje a ještě šetřím drahou elektřinu.

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Tak to by u nás vyhřezávala nějaká prodlužka s každého koutu .A jelikož naše kočky i psi rádi ochutnávají každý kabel tak to nelze praktikovat z bezpečnostních důvodů. Za to na chatě tam je prodlužkový království. A to můj otec byl elektrikář! Prostě klasika Kovářova kobyla a ševcova žena.....tam to platí stoprocentně .

    OdpovědětVymazat
  9. Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....