10 října 2013

32 / 52


1/ 4.10.13
Dneska jsem se přihlásila na fb do jedné skupiny která se zabývá tvořením ale i radami co se týče čehokoli okolo vaření, zahrad, květinek....prostě taková parta lidí kteří když vědí tak poradí. Když jsem tam dala album s fotkami mého hraní si se stužkami hned se mi ozvala jedna zájemkyně. Takže mám vlastně svou první zakázku Mrkající! A mám radost že to moje hraní někomu stojí za to aby za něj dal pár korun....A to není všechno! Odpoledne jsem šla taky poprvé na objednání fotit kočinu. Nechci si nijak honit triko, ale fakt jsem moc ráda!

2 -5 / 5.10.- 8.10.13
Hezké počasí, ale já sedím doma. U papírování, nebo při údržbě baráku či trimování Bobeše. Takže asi tak jediná radost je z radosti jiných kterým se líbí moje prácičky....

6 / 9.10.13
Radost ale v úvozovkách. Další návštěva u doktora s jinou bolestí a verdikt "zánět šlach v rameni". Bác ho....Obstřik, Nimesil jednou denně, tři dny ABSOLUTNÍ klid, a nezvedat ruku víš než na desku stolu.....takže problém... a tak jen radůstka z toho že mi bylo nabídnuto vystavit některé výrobečky ve výloze papírnictví kterou propůjčilo pro různé tvořilky z města které tvoří z věcí u nich nakoupených. A dvě objednávky na figurky čerta a čertice a čerta a anděla.....a to dokonce od člověka o kterém si už tři roky myslím že ho trochu znám a že to je pragmatik vysoko povznesený nad takovéto blbůstky....není.... a těším se a doufám že vyjde i zítřejší malý potlach s blogery v Brně.

7/ 10.10.13
Člověk míní a pan doktor a Sv. Petr- vtipálek plus jeho pozemští hlasatelé meteorologové mění. Ze setkání
tak nakonec nic nebyl. Já nesmím zvedat ruku nahoru, což samozřejmě je při focení hodně velký nedostatek, a navíc po včerejčí předpovědi kdy mělo být deštivo a vůbec ohavno a kdy jsme to večer odpískali to nakonec tak nebylo. Tak jsem holt jela s dcerou do města pro nějaké krémy na zušlechtění a sehnat něco z čeho by šlo udělat vlasy čertům....a když jsem vlezla do Tesca koukala tam na mě tááák smutně chryzantémová koule sezazená ze tří barev. Žluté, hnědočervené a bílorůžové. A já jí neodolala....jak bych taky mohla....a k ní jeden vřesík a hned je jeden truhlíček na okně zase hezčí. A hezčí a radostnější podívání na něj. A jó, jedna velká radost! Visej mi pěkně i se jménem moje kouličky ve výloze!!!!!