21 dubna 2014

Začínáme hlasovat!....


A je to tu....nastal čas zjistit jestli je tenhle
můj experiment schopen samostaného života a jestli neskončí hned po prvním kole a jestli jsem já schopná to kočírovat. Ode dneška totiž můžete začít s hlasováním o nejhezčí sakrální stavbu měsíce dubna. Účastní se ho krom mne ještě sedm blogerů a jeden člobrda hostující u mne, páš blog nevlastní. Je to málo nebo moc? Nebo akorát?
Popravdě nevím....vím o spoustě blogerů kteří fotí ale účastnit se z nějakého důvodu nechtějí, někteří se možná přidají v dalších kolech (pokud ovšem bude zájem) ale někteří nezklamali a přihlásili se tak jak jsem v duchu předpokládala.
Takže bych vlastně měla být s účastní spokojená. Taky se nemusel přihlásit nikdo, že.....

A kdo a v jaké kategorii se tedy účastní ?

Kostely a katedrály

(VendyW)

(hostující MartinV)

(Marijakes)

(Miloš)

(HelenaS)

(Frypat)

Drobné sakrální stavby
(Kerria)

Kostely a katedrály
(Hanka)

Drobné sakrální stavby
(Katka)

Všechny příspěvky jsou jak výborně nafocené tak se podařilo opravdu o všech o kterých to šlo i zjistit něco z jejich historie a čtenářům fakta předložit. Hlasování probíhá do 29.4. a poslední den v měsíci bude vyhlášen vítěz kola.
Pro ty kteří by se třeba chtěli zúčastnit a svůj blog nemají mám nabídku možnosti hostování jak už se stalo v případě článku o remešské katedrále. Prostě stačí napsat článek, přidat fotky a to vše mi poslat na mail Vaclava.C@seznam.cz a já ho tady na blogu zveřejním.
Doufám že se vám tedy tento způsob soutěžení líbí, že se vám líbí i pravidla a pokud máte ještě nějaké nápady na zlepšení, sem s nimi! Pište mi je do komentů a já se pokusím je do soutěže naroubovat....

Takže....1...2....3......ZAČÍNÁME!!!