28 prosince 2012

Zamyšlení nad ponožkami....

Nevěřila jsem nikdy na objevování ponožek v pračce.
Na ztrácení ano, to se mi stává skoro při každém praní, že do pračky dávám celé páry ale z pračky už tahám jen polopáry. Jenže teď jsem byla postavena synovou nevinnou větou před skutečnost, že se nejen ztrácejí, ale i objevují zcela jiné cizí! A tak začalo probírání různých teorií. Jelikož šlo o ponožky pánské dalo by se říci že mohou právoplatně patřit jen dvěma mužům kteří jsou v naší rodině, manželovi nebo synovi.
Ale ouha, ani jednomu nepatří! Takže by se nabízela možnost že je tu zapoměl nějaký jiný muž. Ovšem čí a proč.
Dalo by se spekulovat dejme tomu s milencem. Klasická situace, manžel se vrací domu dřív než byl očekáván. Tudíž nastane překotný úprk zdomu. Ovšem to by si dotyčný všiml že přece jen něco není v pořádku a na nohou mu něco chybí. Jenže pokud by tato situace nastala, tak už tohle zamyšlení nepíšu ani náhodou. Takže další na řadě je dcera, a i na ní jsem se obrátila, zda to nejsou ponožky po nějakém jejím ex. Podívala se na mne obzvlášť útrpným pohledem řkouce :" Takovýhle?" a odešla.
No, začíná to být zajímavé....ještě mne napadla Kuna. Když může spát v unisexových spoďárech tak proč by třeba na spaní neměla i pánské ponožky, že? Ale po dotaze k synovi zda v nich náhodou Kuna nespí, jsem dostala zápornou odpověď.
Takže je to asi opravdu pravda, objevují se prostě v pračce. Cizí ponožky. Takže pokud nějaký pán postrádá po praní tmavě modré štráfaté ponožky jsou u nás.....

Co tu ještě nebylo a bylo v ledu...

....je toho ještě docela dost, ale už si myslím, že toho bylo už dost....je potřeba taky ukázat něco jiného než jen zamrzlé větve a plody. Takže dnešní sérií skončíme se štědrovečerní zamrzlou přírodou.

















Mňo, ještě to není úplně všechno, takže se můžete na zbytek podívat opět v galerii