11 dubna 2020

Co si tak v téhle ....






.... divné době střihnout jednu výzvičku. Přivedl mne k tomu  komentář od Ilonky u včerejšího článku. Hledej sílu v malých radostech.... a mě blesklo hlavou že pro tuhle divnou dobu je to výzva jak dělaná. Kdysi jsem jednu takovou výzvu už absolvovala, (pokud se chcete podívat jak jsem se s ní popasovala, můžete si kliknout v postranní liště mého blogu na ikonku s šitou panenkou a dostanete se jak na výzvu 365, tak i na Malé radosti) a řeknu vám rovnou, že i když se zdá hodně jednoduchá a řeknete si, co to je najít za celý rok jednu malou radost denně, není to tak. Opravdu je někdy hodně těžké jí najít, anebo si na ní za celý den vzpomenout. Nakonec si začnete klást otázku " Je tohle ještě vůbec radost? Můžu s tím nést kůži na trh? Vždyť to někomu může připadat směšné! "
A já vám řeknu tohle : " Jděte s tím ven, odhalte své vnímání radosti a zjistěte tak co vám opravdu dělá radost, i když jen drobnou. A nakonec zjistíte, že se třeba v mnohém shodnete i s jinými lidmi. "

Nebudu po vás chtít, tedy pokud se ke mě připojíte, a byla bych moc ráda kdyby ano, aby jste hledali radosti celý rok, ale mohli by jsme si to střihnout až do té doby než se vrátí všechna omezení do normálu. Až zase budeme moci volně vyrážet na místa která máme rádi, za těmi které máme rádi a možná to všechno už i bez roušek. Forma je na vás. Můžete své radosti jen popisovat, můžete klidně i po týdnu, nemusíte každý den, a můžete je i nafotit. A můžete je připojovat i ke svým článkům, nemusíte je mít samostatně. 

Takže, od zítra až do doby kdy se budeme moci znovu v klidu nadechnout bych tímto zahájila akci
 " Blogeři radostí proti Covidu"
Pokud se ke mě přidáte, písněte mi do komentů kdo chcete tuhle výzvu přijmout. 
Co vy na to?

A jedna pro dobrou náladu