30 dubna 2014

Vyhlášení výsledků prvního kola soutěže....


A máme tu historicky první vyhlášení
výsledků soutěže na mém blogu. Pustila jsem se do něčeho o čem nemám moc šajna, ale zatím to vypadá že by se to dalo zvládnout. Dneska se tedy ukáže kdo a která stavba vyhrála v prvním kole soutěže o Nejkrásnější sakrální stavbu.
Příspěvků bylo dost, až jsem se divila kolik z vás se a to i rychle zapojilo. Nicméně nebylo by na škodu kdyby vás ještě přibylo. Proč? Protože těch krásných staveb je u nás po republice spousta a zaslouží si aby je vidělo co nejvíc lidí.
A to bude v případě že se přihlásí hodně účastníků.
Takže od zítřka začíná druhé kolo a já doufám že počet bude alespoň stejně hojný, ne - li hojnější.....
Jen musím dneska jako pořadatel udělat rozstřel u dvou staveb a to mne popravdě hodně překvapilo. Obě drobné stavby a to křížek od Kerrie i hrobka od Katky získaly shodný počet hlasů.
Jsou to věci obě zajímavé a svým způsobem každá krásná, ale já svůj hlas dávám Kerrii, protože působí vesele, nemám u tohoto křížku pocit smutku a stísněnosti jak u té velké hrobky. I když ta je skvěle zdokumentovaná....

A jak tedy první kolo dopadlo?
Na prvním místě se s devíti hlasy v kategorii Kostely a katedrály umístil......
TRAM TADADÁ.....


(HelenaS)
V kategorii Drobné stavby se s deseti hlasy umístil....
TRAM TADADÁ....

(Kerria)
Všem kteří se zúčastnili moc děkuji, jak stálým tak hostujícím, vítězům gratuluji a všem ostatním kteří by se chtěli přidat připomínám že od zítra 1.5. do 20.5. běží druhé kolo, takže kdo nestihnul první může se přidat v druhém. Kdo by se chtěl přidat a nemá svůj blog může využít hostování které nabízím. Takže od zítra se těším na další vaše příspěvky kterých bude snad stejně hojně jak v kole prvním.....