17 července 2013

Kvetou hosty....


Postupně mi rozkvétají
hosty. S květy na stonku od cca deset centi až po stonky vyšší než půl metru a stejně je to i z velikostí květů. S květy buď nahloučenými hustě na stonku, či jen tak pár poházenými. Jen mne mrzí že ani jedna z nich nemá květ bílý. Jenže ono je jen málo kultivarů právě s bílým květem. Ale tak či tak jsou krásné a jak jsem koukala po zahradách začíná jejich velký návrat co se jejich obliby týče....






Jsem zamilovaná....

Ano, přiznávám se,
jem zamilovaná. Jsem zamilovaná jak jen žena může být. Vznáším se na obláčku a těším se na každý nový den. Je to láska na opravdu ten nejprvnější pohled, takové to zajiskření jak když se spojej dva dráty na vysokém napětí a jiskry lítají po širém kraji.
Je to opravdu fešák a já jsem z něj unešená. Má skvělé pevné tělo, dobře stavěné, a když na něj položím ruku ten dotyk mne úplně elektrizuje. A jak kásně mi do té ruky padne! Jakobychom byli pro sebe určeni už dávno, jen jsme se bohužel potkali až tak pozdě. Ale hlavně že jsme se vůbec potkali! Někdy je život nepravedlivý že nám nabídne to nejlepší až nakonec... Není to žádný bledničkový typ, má krásnou barvu. Nikdy bych neřekla že se takhle zamiluju jak puberťačka a budu z toho tak nadšená. Měla bych být naopak dle mínění okolí ta usedlá matróna která už nezná žádné bouřlivé city a pomalu se chystá na podzim života. Jenže já ne....rady typu K čemu ti to je, nebo otázky Proč? jednoduše přehlížím a neustále přemýšlím jak to udšělat abychom byli spolu jen my dva, a jak bychom mohli být spolu co nejdéle.
Tak samozřejmě, je to asi poslední láska mého života, a tak si jí užívám z celého srdce a s takovou intenzitou která až spaluje. Když se na něj dívám jsem šťastná že ho mám a těším se na spoustu krásných chvil které doufám spolu prožijem. Vím to a moc se na to těším. Zvlášť až dojde na to zjistit jaké umí podávat výkony a jakou má výdrž, protože ne kvantita, ale kvalita je pro moje uspokojení to pravé.
I teď mne láká a vábí k akci a já vím že se nenechám dlouho pobízet a svou lásku mu budu moci naplno projevit.

Já se omlouvám a jdu se své lásce věnovat. Teď mě napadlo, že vám vlastně dlužím její jméno!
Takže dovolte abych vás seznámila. Moje láska se jmenuje NIKON D3200 Smějící se.