23 června 2013

Ulita a pírko....3

Protože díky okolostem
bude spousty obrázků z přírody a tak ještě před tím než se na vás ta hromada vysype, přidávám předposlední sérii
fotek mnou interně zvaných "ateliérovky" ač celým ateliérem byla klávesnice noťase, kus černé šusťákoviny jako podklad a stolní lampa nad ní....









Povídání s Petrem...


Včerejší den byl pro mě tak
trochu rozporuplný. Mísilo se v něm trocha zklamání, víc nadšení a radost z hezkých fotek. A proč tedy ten pocit? Včera totiž mohlo proběhnout v rámci výstavy Petra Vápeníka alias Čerfa malé komorní setkání lidí kteří nejen rádi fotí, ale kterým se líbí Petrovi fotky ale i jeho povídání, skvělé haiku a hlavně jeho velmi vtipné a zdařilé Nedělní miniglosy. Mohlo, ale neproběhlo. Nikdo se totiž krom mne nedostavil. Jediná Vendy se omluvila že i když s tím tak nějak počítala, přeci jen táhnout se od Brna do Dobřichovic je dost velká štreka. Ostatně já nemít základnu tady na chatě odkud je to do Dobřichovic coby kamenem dohodil a zbytek došel, taky bych nejela. Takhle jsem si spojila alespoň příjemné z užitečným. A že to odpoledne bylo velmi příjemné. Krásné počasí, sluníčko ale žádné vedro jak v posledních dnech, moc hezké fotky v areálu malého ale pěkného zámečku, povídání o všem možném jak v životě reálném tak v tom blogovém, pohled na dnes už zase mírnou Berounku. Vynikající pohár z ovocných sorbetů a skvělá domácí citronáda. To všechno bylo opravdu příjemnou náplní včerejšího odpoledne.
Až holt na ty dvě malé skvrnky. To že se už nikdo další neukázal a to že vlastně předposlední výstavní víkend byla výstava na delší dobu znepřístupněna díky svatební hostině. Psala jsem hned ve své první i druhé anonci že to je spíš pro ty kteří jsou z Prahy a blízkého okolí, protože dostupnost je vynikající, leč ani z těch se nikdo neukázal, nemluvě o naprosté ignoraci této akce ze strany S.Rulce, který byl o ní informován a poprošen o jejím oznámení na Srdci blogu mnou a osobně pozván i Petrem.
Já za sebe jsem si užila krásné odpoledne za které Petrovi moc děkuju, ještě znovu chválím moc jeho zajímavé fotky a jsem ráda že jsem našla i novou destinaci dobře dostupnou kam si mohu dělat odtud své fotovýlety.
A všem ostatní vzkazuji že udělali docela chybu že nepřijeli. Takže ještě máte jeden celý týden a jeden víkend na to si tam ten výlet udělat. Jen mne mrzí, že už u toho nebudu. No alespoň jeden virtuální kamarád se proměnil v osobu skutečnou se kterou bylo to odpoledne pěkné. A i to se počítá.....