29 prosince 2010

Procházka z dárkem....

Tak jsme se zas jednou vydali na procházku do zimního lesa, my se proběhnout a panička vyzkoušet nečekaný vánoční dárek - nový foťák! Podle předpovědi mělo být celý den slunečno, ale ouha, od rána zatažená obloha a mírně popadávající sníh, tak taková byla skutečnost. A k tomu vlezlá zima. Ale ani to nám nezabránilo se prohánět ve sněhu, tedy proháněl se Bak, já si zas hledal cestičky které již někdo vyšlapal, a vůbec mi nevadilo, že to byla zrovna běžecká stopa.
Dostal jsem sice od paničky trochu vynadáno, ale nic jsem si z toho nedělal...
Panička fotila a zkoušela různé vychytávky na foťáku, my jsme rejdili čumákama po zemi, až nás z toho začaly zábst. A pak ty bambule, zase mne trápily, sice míň než posledně, ale přeci jen. Jak já to nemám rád!!!!!!!!!





Na Skuhrovském(oficielně) neboli Srnovském(místně) potoce jsou různé splávky, kaskádky a tůně. V zimě, v létě, je v něm voda křišťálově čistá a studená až běda.V létě to je vynikající osvěžení, ale když jsme se chtěli napít tak jako vždycky, tlapičky nám sevřel tvrdý svěrák a ne příjemné vodní pohlazení. Vyběhli jsme hodně rychle ven...Až jsem se ani nechtěl tlapkama dotýkat země.