18 října 2013

33 / 52

1 - 2 / 11.10 - 12.10.13
Sice byly dva krásné dny se sluníčkem, nicméně jakoby nebyly. Dělat nemůžu pořádně nic, ani na zahradě ani doma a tak už jsem to nevydržela a vzala zase do ruky špendlíky a hrála si. Mám požadavek na pár čertů, tedy čerta a čertici a tak jsem vymýšlela, tvarovala a zase vymýšlela jak to provézt aby ten rozdíl byl opravdu viditelný. Tělíčka hotová a teď v týdnu koupit kouličky na hlavičky. Ruka zatím vypadá dobře tak už snad to bude zase v pořádku.

3 / 13.10.13
No jo a už je mi jasné proč dopadla Pardubická tak jak dopadla....tedy, jsem velký fanda tohoto závodu a už leta pravidelně sedím přilepená s kapesníkem v ruce k obrazovce a ženu ty nádherný zvířata přes překážky a snažím se jim dodávat sílu na to aby skákala co nejlíp a nejbezpečněji. A vždycky mám ohromnou radost že to dopadne dobře. Dneska ovšem to vypadalo, že je někde snajpr který sestřeluje jednoho žokeje za druhým....ale kdepak snajpr, to jen třináctka zase úřadovala. Koníci to narozdíl od jezdců zvládli přeskákat bez úhony a tak jsem si zase na rok oddychla.

4 / 14.10.13
Parádní den se z toho zasmušilého rána vyklubal, a tak jsem šla nejdřív rozcvičit rameno hrabáním a odnášením spadaných jablek, a pak jsem se uvelebila na terase na slunku a hřála se...jenže mi to nedalo a tak jsem po dlouhé době zase vzala foťák a vyrazila do lesa podívat se jak podzim kouzlí s barvami. A bylo se čím kochat! Takže jsem si udělala radost do zásoby.

5 / 15.10.13
Rameno nebolí! Tedy.... nebolí po té včerejší námaze, pohyb vzad je ještě stále bolestně cítit. Dodělala jsem objednané čerty, z těch tedy mám velkou radost protože se podařilo opravdu docílit toho že je poznat kdo je čert a kdo čertice a mamině ještě něco pro jejího přítele. A jelikož se ještě nechalo sluníčko vylákat zpoza mraků, a mě bylo líto trimovat Bobeše doma vytáhla jsem si trimovací stůl na terasu a užívala si při práci teploučko.

6 / 16.10.13
To že jsem zvládla Bobeše vytrimovat bez obvyklé bolesti zad mi udělalo tedy ale velkou radost. Já vím, může se to zdát jako prkotina, jenže kdo měl někdy problém s bolestí zad ví o čem mluvím. Jakýkoli pohyb je boj a ještě při tom cokoli dělat je někdy pěkný martýrium. Druhá radost je z toho že se čerti po zaslání mmsky líbili. Ještě doladit převzetí....a pak hurá na další práci....

7 / 17.10.13
Zatažené ubrečené ráno, bolí mě v krku, nálada pod psa. Nula bodou pro radost. Ať se snažím jak se snažím, prostě nic.....nejspokojenější za celej dnešek budu až se zahrabu pod peřinu...

No.19....

Dneska vám autor poodhalí, kde bere
inspirace ke svým obrázkům....




Chválím tě země má....Chvála listům


Jedním z nejkrásnějších
atributů podzimu jsou různě se barvící
listy a jejich různorodost ve tvarech.
Tu zlatě svítí javory s vějíři listů, tam se rudě rdí
listy přísavníku natahující své "prsty" k slunci.
Listy buků jak ulité z bronzu, nebo jemná filigránská zlatá
krása kapradí. Někdo by řekl: "No obyčejné listy", jenže každý z nich
je neobyčejný svou neopakovatelností
protože každý má trochu jiný odstín či tvar...
Strašně ráda se i dnes brouzdám ve vrstvách spadaného listí, mám ráda jeho
hořkou vůni, která je navíc v lese umocněná
i vůní jehličí a hub.
Pojďte si tedy se mnou udělat výlet do světa podzimních listů....