20 listopadu 2012

Hanušovické koňské 2....

Těch koníkových fotek jsem udělala hodně a tak jsem je rozdělila na jednotlivé koníky.....Teď ten strašně zvědavej mlaďák nebo mlaďačka, nějak jsem si nevšimla coto vlastně bylo, protože se pomalu připlížil když jsem fotila tu černou kobylku. Byl totiž náramně zvědavý co že se to děje.....a focení se mu i zalíbilo, protože když jsem fotila tu další kobylku, přišel ke mě a začal mi funět do ucha, tak jsem se k němu musela otočit a tak vznikla ta další tlamičková, strčil mi prostě tu tlamu k objektivu....









Další zase až zítra.....

Velké hlasy....Joe Cocker

Strejda s minimem vlasů, neholeným strništěm s bříškem nacpaným v nemoderním obleku. Trhavé až křečovité pohyby a absolutní soustředěnost na zpěv. Nikdo by do této postavičky, dokud ovšem nezačne zpívat, neřekl že se jedná o zpěváka kterého časopis ROLLING STONE zařadil na 97. místo v žebříčku nejlepších zpěváků všech dob.
Ovšem jakmile se ozve jeho charakteristický chraplák, hned je jasné kdo před námi stojí...

JOHN ROBERT COCKER známější pod jménem JOE COCKER, rockový a bluesový zpěvák který se narodil 20.5. 1944 v Anglii, nositel Řádu Britského impéria. Začal svou kariéru v roce 1961 po hospodách rodného Sheffieldu a vypracoval se až k mnoha hudebním ocenění mezi nimiž nechybí ani GRAMMY. V roce 1969 se zúčastnil i legendárního WOODSTOCKU, kde zazpíval šest písniček.

A Woodstockem i začneme....




Tolik leta 69, 68, a 70...A teď střih k písním a podobě kterou už většina z nás zná....
Za tuto píseň obdržel Joe Cocker v roce 1987 cenu Grammy
Jedna z nejkrásnějších balad, alespoň pro mne....Pro mne jsi nejkrásnější...., která žena by tato slova nechtěla slýchat....
Tahle poslední je hodinový live koncert,takže když budete mít náladu, můžete si ho poslechnout celý....

Hanušovice koňské....

Tak krávy dobrý, příroda dobrý, to už jsem měla nofoceno, jenže oprava zdaleka ještě nebyla hotová a teď co a kam. Jak jsem tak bloumala po areálu kravína, najednou jsem mezi dvěma budovami stájí zahlédla něco, co okamžitě potěšilo jak mé oko tak mé srdce. KONĚ!!!!!
A tak jsem si řekla že k nim se musím dostat za každou cenu. Naštěstí to šlo dobře, vedla k jejich výběhu normální panelka tudíž jsem se ani nemusela nikde brodit blátem, i když jak se znám jak se neznám když vidím koně, asi bych za nimi šla i tím blátem.
Byli to pořádní mackové, na práci do lesa a navíc stejně líní jak ty kravky ve výběhu pd nimi a tak se docela dobře nechali zvěčnit. Jen jeden takovej mlaďák či mlaďačka byl vcelku zvědavej a pořád mi strkal tu krásnou sametovou tlamu do objektivu. Asi měl dojem že by to mohlo být něco dobrého k snědku.











To be continued.....

Hanušovice přírodní....

Jak už jsem podotla, nebylo v sobotu moc pěkně a na focení krajiny vůbec ne, i když pár snímků jsem udělala. A vzhledem k tom, že jsem řídila tak odpadlo i focení za jízdy, kterým se občas bavím. Škoda, protože pokud je hezky musí tam být skvělý rozhled z kopečků do okolí....