20 listopadu 2012

Hanušovice koňské....

Tak krávy dobrý, příroda dobrý, to už jsem měla nofoceno, jenže oprava zdaleka ještě nebyla hotová a teď co a kam. Jak jsem tak bloumala po areálu kravína, najednou jsem mezi dvěma budovami stájí zahlédla něco, co okamžitě potěšilo jak mé oko tak mé srdce. KONĚ!!!!!
A tak jsem si řekla že k nim se musím dostat za každou cenu. Naštěstí to šlo dobře, vedla k jejich výběhu normální panelka tudíž jsem se ani nemusela nikde brodit blátem, i když jak se znám jak se neznám když vidím koně, asi bych za nimi šla i tím blátem.
Byli to pořádní mackové, na práci do lesa a navíc stejně líní jak ty kravky ve výběhu pd nimi a tak se docela dobře nechali zvěčnit. Jen jeden takovej mlaďák či mlaďačka byl vcelku zvědavej a pořád mi strkal tu krásnou sametovou tlamu do objektivu. Asi měl dojem že by to mohlo být něco dobrého k snědku.











To be continued.....

5 komentářů:

  1. Nádherné! Ta detailní čumáková se mi líbí nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. Líbí se mi také ta detailní fotka a pak ta s vlající hřívou (čtvrtá od konce).

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Tahle kobylka tak zvědavá nebyla, to až ten druhý koník ten se nechával drbat, hladit a furt mi nastrkoval tu svou tlaminu....

    OdpovědětVymazat
  4. Kůń je to nádherný,úplně jiný než ten zvědavý.Víš že kůń vznikl ve znamení střelce?Ve starém zodiaku má střelec końský zadek.To jen tak.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....