13 dubna 2013

Kap, kap....

Že většinou nefotím
jen něco, či nějakou specifickou věc už asi víte. A tak při tom zamračeném východě jsem nacvakala proti posledním paprskům i pár kapek na větvích....









Máte zájem o setkání?


To že má Petr výstavu svých fotek asi víte už od něj z blogu. A jelikož to bude výstava určitě pěkná a navíc blízko u Prahy, napadlo mne že by nebylo možná od věci, kdyby se tam udělal takový blogerský sraz obdobně jak v Brně. Budou sice ve výhodě pražští blogeři či ti z blízského okolí, ale myslím, že je mezi obcí blogerskou i spoustu těch kteří rádi jezdí křížem krážem po republice a že i ti by se třeba rádi zúčastnili. A tak jsem se nejdřív Petra optala jestli by s tím souhlasil a nakonec jsme se domluvili že zatímco on se bude věnovat přípravám na výstavu, já se pokusím dát dohromady tenhle blogerskej sraz.

Milí a vážení blogeři,
ráda bych Vás tedy tímto pozvala na 22.6. 2013 na blogerský sraz u příležitosti výstavy Petra Vápeníka za samozřejmé účasti autora, který se mimochodem velice těší na to, že vás bude moci poznat i osobně. Prosím Vás tedy, kdo má opravdu zájem a chtěl by přijet ať se mi ozve na můj mejlík Vaclava.C@seznam.cz a napíše zda opravdu přijede. Hodina se ještě upřesní po domluvě s Petrem. Jde o to, aby se případně domluvilo posezení a pro kolik lidí. Spojení do Dobřichovic je vlakem z nádraží Praha - Smíchov. Autobusem je možné spojení ze stejného místa s přestupem v Mníšku pod Brdy na náměstí. Kdo má v autě navigaci to má jednodušší a pro ty ostatní kteří ji nemají doporučuji Mapy.cz. Ještě Vám dodám i popis cesty jak z nádraží k zámku. Je zatím docela čas, přesto předkládám toto pozvání už teď aby jste si stačili zjistit jestli budete mít volno, hlídání dětí, hlídání psů a pod.
Další podrobnosti budou následovat.

P.S. Ještě je ve hře termín 15.6. ten ale dával Petr jako záložní. Toho 22.6. jak sám říká by podle něj bylo asi nejlepší.

Blíží se první statistický úspěch....

Ti z vás, kteří navštěvují
blog Petra Vápeníka alias ČERFA zaznamenali určitě jeho skvělý výsledek 50 000 návštěvníků. je to číslo úctyhodné a svědčí o tom jak kvalitní Čerfův blog je. Vzhledem k tomu, že já od začátku svého blogování dala jen na počítadlo Blogu.cz nenainstalovala jsem si jiné a tak když jsem po loňských kotrmelcích v úpravách a nefunkčnosti počítadla přehled ztratila nedalo se nic dělat a i já šáhla po jiném způsobu statistiky. Jako většina z vás mám také Top list. A hned první výsledky byly docela zajímavé. Zatímco na Blog.cz jsem před zhroucením jejich počítání měla denní návštěvnost od 80 do 100 návštěvníků, na Top listu to kleslo na 50 až 70 návštěv. Takže trochu rozdíl. Nevím jak bylo a je založené toto počítání ale rozdíly jsou. A velké....

A proč to píšu? Protože od 20.8.2012 kdy mě návštěvy počítá Top list mám ke dnešku zaregistrovaných
14 947 návštěvníků. Tudíž se blíží ten jubilejní pátnáctitisící návštěvník a já bych moc ráda věděla na koho to číslo padne. Prosím vás tedy, sledujte počítadlo a kdo objeví při své návštěvě číslo 15 000 nechť udělá printscreen obrazovky a pošle mi ho na můj mejl Vaclava.C@seznam.cz se jménem svým a blogu. Víno sice nenabízím ale určitě nějaká maličkost se najde.
Takže sledujte a hlašte se......