13 dubna 2013

Máte zájem o setkání?


To že má Petr výstavu svých fotek asi víte už od něj z blogu. A jelikož to bude výstava určitě pěkná a navíc blízko u Prahy, napadlo mne že by nebylo možná od věci, kdyby se tam udělal takový blogerský sraz obdobně jak v Brně. Budou sice ve výhodě pražští blogeři či ti z blízského okolí, ale myslím, že je mezi obcí blogerskou i spoustu těch kteří rádi jezdí křížem krážem po republice a že i ti by se třeba rádi zúčastnili. A tak jsem se nejdřív Petra optala jestli by s tím souhlasil a nakonec jsme se domluvili že zatímco on se bude věnovat přípravám na výstavu, já se pokusím dát dohromady tenhle blogerskej sraz.

Milí a vážení blogeři,
ráda bych Vás tedy tímto pozvala na 22.6. 2013 na blogerský sraz u příležitosti výstavy Petra Vápeníka za samozřejmé účasti autora, který se mimochodem velice těší na to, že vás bude moci poznat i osobně. Prosím Vás tedy, kdo má opravdu zájem a chtěl by přijet ať se mi ozve na můj mejlík Vaclava.C@seznam.cz a napíše zda opravdu přijede. Hodina se ještě upřesní po domluvě s Petrem. Jde o to, aby se případně domluvilo posezení a pro kolik lidí. Spojení do Dobřichovic je vlakem z nádraží Praha - Smíchov. Autobusem je možné spojení ze stejného místa s přestupem v Mníšku pod Brdy na náměstí. Kdo má v autě navigaci to má jednodušší a pro ty ostatní kteří ji nemají doporučuji Mapy.cz. Ještě Vám dodám i popis cesty jak z nádraží k zámku. Je zatím docela čas, přesto předkládám toto pozvání už teď aby jste si stačili zjistit jestli budete mít volno, hlídání dětí, hlídání psů a pod.
Další podrobnosti budou následovat.

P.S. Ještě je ve hře termín 15.6. ten ale dával Petr jako záložní. Toho 22.6. jak sám říká by podle něj bylo asi nejlepší.

17 komentářů:

  1. 22.6. se do Dobřichovic nedostanu, ani kdybych se rozkrájela. Tak pravil můj diář.:(

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych,ale víš....................

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: No ještě by byl ve hře termín 15.6. ale ten dával Petr jako ten horší možný. Já to ještě dopísnu. mě by taky moc neseděl, mám týden před tím výstavní víkend a určo bude na zahradě spousty práce, takže bych se spíš klaněla k tomu 22.6. Ale pokud to bude třeba vyhovovat víc tak se musím přizpůsobit.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]:Tak u tebe to je jasné ....ale určo budou nějaké fotečky jak u Petra tak i snad tady

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě je to příliš z ruky.

    OdpovědětVymazat
  6. Já návštěvu také plánuji, docela bych i rád viděl mně sympatické bloger(k)y, ale přiznám se, že bych nechtěl pak být vystaven na webu, být anonymní mně vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Zpočátku jsem chtěla, ale teď to asi nepůjde. Komplikovanou cestu bych nějak vyřešila, ale ta zatracená financ. Je holt blbej rok.   

    OdpovědětVymazat
  8. [6]:Ha, a kdo říká že budeš vystaven? Vystaveny budou Petrovi fotky    !Pro ty kteří se nemohli zúčastnit...svou anonymitu si uchováš....

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: Samozřejmě že fotky, ale u nich plno obdivujících návštěvníků a my mezi nimi.

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Ano,a nad tebou bude speciálně šipka s nápisem TADY TO JE MILOŠ!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. [7]: No ono je fakt, že z Brna do Prahy to je dost dobrá pálka, i já když jedu z Brna vlakem sem k nám platím 15O Kč takže kdybych si chtěla udělat výlet taky by mne to i se zpátečkou stálo kolem tří stovek. To už i pro jednoho vyjde levněji autem....jenže se zatím ještě neodvažuju jet sama....

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: V to doufám         

    OdpovědětVymazat
  13. Na výstavu určitě přijedu, ale zrovna 22. 6. - to opravdu nevím. Mám být v práci a nevíc nevím, co se do té doby  ještě vyvrbí.

    OdpovědětVymazat
  14. Přeju Petrovi mnoho úspěchů. Mně čeká delší cesta a to do Olomouce na dceřinu promoci. Tak mnoho štěstí.

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám s kámoškou domluveno, že do Dobřichovic si výlet uděláme a vlakem. Proberu s ní ještě pro upřesnění termín. Možná to klapne.    To by bylo žůžo..

    OdpovědětVymazat
  16. Hmm, letní víkendy trávím na chatě, takže to s mojí účastí tak růžově nevidím. Ale taky neříkám kategorické ne. Zatím bych tedy nechal otevřené.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....