03 května 2022

O tom, že Lázně ducha ....

 

.... jsou skvělý počin, netřeba moc dlouho diskutovat.
Že jsou některými návštěvníky dotažené do dokonalosti, tak o tom žádná! Že nabízejí jak dobré pití, tak dobrou krmi v místech zvané Lázeňské prameny je už také známá věc, dokonce kdo se nedostane na zahájení, má možnost ochutnávat lázeňské prameny celý rok, jak se vlastně na lázně sluší a patří. A dokonce může i soutěžit a příští rok, na zahájení 12, lázeňské sezóny můžete i něco vyhrát. 
Že se na tuhle akci těší mnoho návštěvníků, ať už těch, kteří se outfitem vrátí na den do minulého či předminulého století, tak i ti holdující době ne dávno minulé. No jo, ale i ona už patří do minulého století! Jde o milovníky starších  i starých čtyř či dvoustopých vozidel. Dneska se podíváme na ta mladší. Mezi veterány dnes patří automobily do roku výroby 1972. Myslím že i mnohými jste jezdili, ale určitě je znáte všichni. Tedy ty co brázdili naše silnice. Ty které si to frčeli po Route 66 už asi moc ne, a ty které jezdili na kapitalistickém západě tak leda ze starších filmů, kdy v nich většinou jezdil nějaký echt padouch. Anebo James. James Bond.
Ať tak či tak, své kouzlo mají všechny, a i když nablýskaní byli všichni, mě prostě berou víc ta starší autí. Možná kvůli tomu že i já byla vždycky na starší? (chlapce) 😉 ....