01 června 2010

Výstava se blíží,nervy pochodují...

Tak jak už jsem anoncoval,výstava v Klatovech se blíží.
Panička začíná čím dál tím čatěji vytahovat kartáče, nůžky a jiné strojky a neustále mne načesává,pozoruje, vrtí hlavou, vzdychá a pak zas uhlazuje, a načesává jinak. Letos nás dandíky bude zase posuzovat zahraniční rozhodčí, tak naši pánečkové a paničky čekají, jak se tentokrát ukáže.
Ten loňský nás měl hodně rád, a tak nejlepšími cenami nešetřil.
I když co se týče mne, asi moc parády neudělám. Jsem prý už hodně přerostlý, a tak se
právě zkoušejí ta různá uhlazování a přečesávání.
Ale pak mi nastane havaj, budu si moci, tedy pokud bude hezky, běhat po lese, válet se v blátě
a jinak zlořádit, protože mi nastanou také prázdniny. Výstavní. A také týden na chatě, budu řádit s Belou.Ale ještě budu muset nejdřív absolvovat otrimování, abych zas byl fešák pro další kolo výstav.



Tak nám držte pěkně palce, ať nám to všem na výstavě dobře dopadne, a ať uděláme těm svým milovaným paničkám a pánečkům tu největší radost!

Nejdřív poděkování

Skončily volby, nejfrekventovanější slova posledních pár dní.
Nebudu rozpitvávat výsledky, na to jsou větší odborníci, spíš chci poděkovat všem, kteří se nedali zviklat neuskutečnitelnými finačními sliby některých stran, a pochopili, že tady na to opravdu peníze nejsou. Že si neřekli, "vždyť to stejně nemá cenu, nic se nezmění, nikam nejdu".Jak se ukázalo,dá se, když je k tomu vůle, i něco změnit.
Že volili studené barvy, i když té zimy je v poslední době hodně, a trocha tepla by neškodila.
A v neposlední řadě chci poděkovat všem mladým lidem, kteří k volbám šli, protože i na nich leží určitá míra zodpovědnosti a zvolili tu správnou alternativu, což ukázaly jak studentské volby, tak i průzkumy mezi prvovoliči.
Nikdy nikdo nezaručí, že ti jimž jsme dali důvěru budou s tou důvěrou zacházet tak jak si představujeme, a nenechají se semlít politickým mlýnem. Ale pak v tom případě si po letošku musí uvědomit, že nemají "svý jistý", pokud naši důvěru zklamou.