30 ledna 2023

A máme to, paní Milerová .....

 


.... za sebou. Dopadlo to jak nejlépe v dané 
celoevropské situaci mohlo dopadnout. Ještě sice budeme ze strany poraženého nějaký čas poslouchat ublížené kňúúúú a napadání vítěze, což se okamžitě ukázalo v jeho proslovu po skončení voleb. A propó, kdo ho viděl, nepřišlo vám že nakonec z těch dvou, myslím AB a jeho ženu, se paradoxně ona ukázala chytřejší a pragmatičtější když svého opět se ublíženě rozjíždějícího manžela razatně utnula tím "Stačí !" Ale to snad časem taky vyšumí a tahle hysterická, neskutečně patologicky ulhaná osoba zmizí z veřejného prostoru. I když, takoví dokáží ve skrytu osnovat pomsty, a nevím jestli nakonec není lepší na vidět než nevidět.
Na druhou stranu, a co si budeme dámy povídat, máme v čele země člověka klidného, rozšafného, a hlavně velmi dobře vypadajícího! Nebojím se říct, že momentálně za celou naší historii i na prezidentské světové scéně asi nejhezčího. Svého času se toto prý říkalo o Antonínu Novotném, že je to nejhezčí prezident Evropy. Ať tak či tak, kdo by se nezdál po tom zapšklém a mimoňsky se tvářícím Zemanovi hezký, že? Tedy pokud by nevyhrál AB, to je fakt.
Docela by mne zajímalo, kolik žen kterého volilo 😉. Nejde ale jen o to jak vypadá, co zastává, ale o to, že je potřeba si uvědomit že jako prezident prostě nemůže plnit to, co si jeho odpůrci nechali vtlouct za oné ohavné a žumpózní kampaně  do hlav. Vyhlašování války, mobilizaci, a všechny další nesmysly. Ne, nemůže protože to jeho úřadu NEPŘÍSLUŠÍ. U nás ne. O tomhle všem rozhoduje vláda a prezident má pouze možnost návrhy vetovat.
 Ale NEPROSAZOVAT z pozice prezidenta. Čas ukáže jestli se budeme my, kdo volili Petra Pavla tlouct do hlav nebo nebo ne. Jestli nakonec část těch, kteří naopak byli proti němu neuzná, že přece jen to není někdo, kdo nás chce zavléct do války. To bych si totiž vzhledem k tomu jak tahle kampaň dokázal rozdělit rodiny, kamarády a přátele moc přála, a hlavně bych už přála celé zemi zklidnění a postupné zlepšování situace. Je jasné že to půjde pomalu a tak hlavně nesmíme začít vyčítat a přičítat tohle všechno našemu právě demokraticky! zvolenému prezidentovi ....