06 října 2010

Všechno jednou končí....alespoň pro letos.....

Tak se nazadržitelně blíží konec týdne,
a pro mne i poslední letošní výstavní víkend. Pojedeme s paničkou a mejma oběma tátama na výstavu do Českých Budějovic. Bude to rozloučení s výstavní sezonou, a čas bilancování letošních úspěchů, ale i plánování nových výstav v příštím roce.
Ovšem jak se říká "to nejlepší na konec" a tím nejlepším nakonec myslím soupeře v kruhu.
Jako na klubovce v Bolce i tady půjdeme v kruhu s Badym a navíc k nám přibude soupeř věru velmi silný, pejsek s jednoho ze špičkových chovů v Německu, Germany dandie" Orlando".
Jeho ruská majitelka s ním již bodovala v mnohých výstavách, naposledy před týdnem na Evropské výstavě v Celje, ve Slovinsku. Takže soupeř zvaný "tvrdý oříšek". Ale každý oříšek se dá rozlousknout, tak se i s tímhle popasuju snad dobře.Ale zas na druhou stranu, když jsou kvalitní soupeři, tak je to také zajímavé. Je to pak velká výzva!!!!

A co se ještě týká Evropské výstavy, tam nejen že byla kamarádka Mirka s Dezzim a Drusilkou, ale i můj bráška Bernard(Brutusek). A Dezzi s Drusilkou opět zabodovali. Druhý den na Evropské speciální výstavě teriérů oba dostali V1,CAC a vítěz ESVT, ale Dezzi navíc BOB a stal se také šampionem Slovinska! Brutusek se před ním ale musel nakonec sklonit. I když je také vynikající pejsek a šampionem několika evropských zemí. Zatím je z nás tří brášků nejúspěšnější a jak říká Mirka je taky strašně moc podobný na našeho dědečka, Mirčinýho milovanýho Bakárka, kterej ale bohužel už umřel, přestože to byl mladý pejsek v plné síle. O to víc to bolí, ale taky o to víc potěší, když jsou jeho "vnoučci" tak dobrý. A že Mirka z nás radost má!

Tak si zatím, nic netuše co mě čeká, vychrupuju v klídku na pelíšku v naší oblíbené dandičí pozici a nechávám si zdát o tom jak budem zase s mamkou a taťkou lítat u mého člověčího táty na chatě a pak si budu užívat na chatě u nás! Tak mi držte packy......