21 ledna 2012

Příroda umí věci....

A ještě kouzlo, které umí jen matka příroda.....a pak když jde okolo pohotový fotograf....a pak když to dá někdo na fb....a někdo stáhne a podělí se s vámi....to nešlo nechat si to pro sebeMrkající



Tak tihle jsou opravdu plyšoví!....

Mnohokrát se mé tchýně nebo mých rodičů známí ptali, když viděli u nich Bobešovu profi fotku z výstavy, jestli to je plyšák nebo opravdu živý pes. Dceřin kolega z práce zase prohlásil že to zvíře vypadá jak z Kinder vejce. Tak tihle dva ale opravdu plyšoví jsou.....a ráda bych věděla kde se dají koupit. No vždyť si to vezměte, nemusí se krmit, nemusí se trimovat, nevenčí se, nemusí se česat, koupat a při tom jsou jak živí!

Co vás dokáže inspirovat ?.....

Zase jsem neodolala, stáhla si jeden obrázek a dávám ho do fóra s tím že mne napadlo, co vás někdy "nakoplo" k tomu, že jste se začali něco učit, dělat nějaký sport nebo se věnovat nějaké jiné činnosti. Stačil by vám k tomu třeba jen článek nebo obrázek ? Či rada nebo pozvání k té určité činosti od známých nebo kamarádů?


A co takové ježdění na koni? Smějící se

Rachejtličky a rachejtle.....

Jak jsem se už u některých v komentářích zmínila, mám strašně ráda ohňostroje a rachejtle všeho druhu, ale zároveň vzhledem k tomu že mám tři psy a vím jak to zvířata těžko snášejí, tak se ve mě sváří pocit určité vinny s radostí kdy se na ty nádherné ohňostroje můžu dívat. A že bych se vydržela dívat klidně hodiny. Letos jsem se ale vzhledem k tomu, že Matýsek měl premiéru silvestra a dost se toho rachotu bál a tak jsem ho musela uklidňovat nešla ani podívat na zahradu a ani po půlnoci nevylezla na kopec nad Rybníkem odkud se chodíme dívat na ohňostroj v Třebové. A navíc jsem zapoměla že mi docházejí ve foťáku baterky, takže když jsem chtěla blejsknout hned první rachejtle po setmění foťák mi umřel. Ale mám kamaráda, který rád fotí ohňostroje, a také letos fotil a pár obrázků mi poslal. A tak si myslím, že se nebude zlobit, když se s vámi o ně podělím.















V těch ohňostrojích je pro mne něco magického a zároveň není lepší ukázky pomíjivosti. Zazáří, udělá radost, a zhasne..... a jak vy, líbí se vám ohňostroje?