17 října 2013

Další z řady výrobků....


Tak, co se týče špendlíčkování
stále ještě mne to nepustilo, i když už jsem si sama řekla že je na čase trochu se věnovat i jiným věcem. A v tom mi jaksi došla dvě přání a žádosti jestli bych neudělala na zakázku! čertí duo a čerta s andělem. No a do toho ještě mamča s prosbou o dárek jejímu příteli (bože to se mi blbě říká, vždyť pro mne je to od mala strejda Jirka) k vánocům, protože se mu to co jsem dovezla jí strašně moc líbilo a tak by mu ráda dala nějaký originální dárek. Copak to bylo to nejmenší, dokonce jsem měla hned i vymyšlenou barevnou kombinaci ale horší bylo vymyslet a zrealizovat ten rozdíl mezi čertem a čerticí když jim jaksi neumím udělat nožičky....nakonec jsem to vymyslela, i když paní čertová má tak trochu postavové rysy Haliny Pawlovské a já doufám že se nová majitelka nebude domnívat že to je nějaká narážka na její postavu....Mrkající... a jak a jestli to dopadlo tak jak by mělo posuďte sami!

Srdíčko jsem udělala z každé strany jinak barevný střed




A koulička ve stejném tónu. Původně jsem si říkala že zkusím jiný materiál ve stejné barevnosti, ale pak jsem si to rozmyslela, zvlášť když zase šlo o spirálu kterou pořád ještě ne úplně stoprocentně zvládám, i když už je to o hodně lepší.


Andělíček pro jednoho človíčka který má momentálně dost velké trápení.
Tak doufám, že doletí v pořádku...


A pán a paní Čertovi








23 komentářů:

  1. Moc krásné. Já jsem šla na ty stránky, které jsi na FB doporučila, myslela jsem, že jsou to ty jak si měla v oblíbených, až mi došlo, že jsou to tvoje. Máš, co ukazovat a tyhle čertíky a andílky bys před vánoci určitě prodala. Obličejík toho andílka je tak roztomilý. Máš fakt fantazii. Mooooc hezké.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Ty kouličky s ksichtíkem jsem objevila v papírnictví, ale mají jen takovéhle malé....na ty větší figurky už musím používat mašličky. Na ten polystyrén se špatně maluje.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak jsou ty srdíčka a kuličky velké? To šiješ na stroji?

    OdpovědětVymazat
  4. Vendy, to je krááása! Andělíček je kouzelný, bude se určitě moc líbit. Čert s čerticí jsou pěkná dvojka. Musela jsem se smát, že vypadá jako Halina Pawlovská. Koule a srdíčka máš precizní.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty ses v téhle technice našla. Já ztratila

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi fakt kouzelnice. Nádhera, nádhera, nádhera !!!!!!!     

    OdpovědětVymazat
  7. [3]:Na stroji se šije originál patchwork. Tohle se jmenuje falešný proto, že se to špendlí na polystyrénové korpusy. Tohle srdíčko má zhruba 11 cm na výšku a koulička je zhruba deset centi. Ale jsou i menší a samozřejmě že i větší až někdy přímo obří - 30 cm.

    OdpovědětVymazat
  8. [4]:A ne snad? Vždyť se na ní podívej!

    OdpovědětVymazat
  9. [5]:Asi ano,baví mě to....

    OdpovědětVymazat
  10. Skutečně krásné výtvory.Krásné ladění barev a kombinace z každé strany jiná.Hele,nemáš už náhodou na prstech puchýř?Ptám se bez legrace,přece jenom je to tlak.

    OdpovědětVymazat
  11. [10]:Můžu ti říct, že víc mne bolej prsty po trimování Bobeše než po tomhle píchání. Po tom triování mě chytali do prstů křeče, u toho špendlíkování nic takového necejtím.

    OdpovědětVymazat
  12. Jste šikulka. Jsou to náááádherné výrobky a pěkně sladěné barvy. Jak dlouho trvá vytvořit takovou krásnou věc?

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Záleží na tom co mám ještě okolo za povinnosti, jinak pokud si k tomu můžu sednout a věnovat se tomu tak koulička třeba dvě hodiny a malé srdíčko necelou hoďku. Postavičky podle velikosti a času, jelikož jsem neměla na ně tolik volna tak jsem je dělala dva dny, ale po chvilkách.

    OdpovědětVymazat
  14. Vendy, lepšíš se každým krokem. Srdíčka vypadají skvělé, máš nádherné barevné ladění, cit pro barvy. Též se mi líbí i andílci a čertíci.

    OdpovědětVymazat
  15. Čertíci jako z pohádky a andílek jako malovaný.

    OdpovědětVymazat
  16. Našla sis moc pěkného koníčka. Jsi opravdu šikovná.Do ničeho takového bych se asi nikdy nepustila.

    OdpovědětVymazat
  17. [17]:No jo, vyblbnu se.....už mám zase absťák . Tejden už nemám do čeho píchnout .

    OdpovědětVymazat
  18. Vendy,já žasnu,jaká je to paráda ! Chválím a chválím jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  19. [19]:Já děkuju, pochvala těší!

    OdpovědětVymazat
  20. Tedy Vendy, srdíčko, koule, anděl a čerti, to nemá chybu. Ty barvy mě dostávají. Ale to se zase jen opakuji. Šla jsem omrknout, jak máš nahoře poskládané ty mašle. Na zvonečky by se mi to hodilo. Snad na to přijdu.

    OdpovědětVymazat
  21. [21]:To skládání je výsledek částečného aranžérského učení když jsem byla na učňáku a jedné etapy tvorby suchých aranžmá kdy jsem se učila jak se vážou různé mašle.....al je to vcelku jednoduché, na špendlík si tu mašli prostě různě napíchávám ve smyčkách a pak jí rozprostřu.....

    OdpovědětVymazat
  22. Díky, cosi jsem si poskládala a taky to nevypadá špatně. Dám na blog.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....