03 července 2012

Blesková buchta podruhé....

Byla jsem v komentech požádána abych až budu dělat tuhle bleskovku doprovodila povídání fotkami. Dnes tak činím, protože jak jsou horka, mám větší a větší chuť na horkou kávu a na něco k ní.....a co je u nás doma nejdostupnější a nejrychlejší? No tahle bleskovka....

Krok první....smíchané všechny ingredience v jedno


Pro ilustraci aby jste si udělali představu do jak velkého hrnečku...klasický čtvrtlitrák


Hotová bleskovka. Nemusíte se bát, že by jste jí z hrnečku nevyklepali, ona z něj vyskočí sama už v mikrovlnce....


Zde už připraveno ke konzumaci.... to vše za dvě a půl minuty Smějící se

7 komentářů:

  1. To je tedy skutečně bleskovka a dík za ukázku.

    OdpovědětVymazat
  2. Vendy, to je fajn, že jsi přidala fotky. Bohužel, tuhle bleskovku nemůžu vyrobit, protože nevlastním mikrovlnku, nevadí, udělám nějakou rychlovku v horkovzdušné troubě!    

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela jsem tu tvou buchtu . Měla jsem strach , že to z hrnku nedostanu , tak jsem ho vymazala a vysypala a těsto jsem míchala v misce. Buchta bez kakaa mi vyběhla tak , že jsem si zapatlala celou mikrovlnku , s kakaem dopadla lépe . Když jsem to vyklopila , nakrájela a předložila rodině k ochutnávce , divili se všichni , že jim dávám po obědě ke kafi knedlíky .    . Opravdu to tak vypadalo , hlavně ta bílá .

    OdpovědětVymazat
  4. [5]: Říkala jsem že není třeba se bát že jí nedostaneš ven....Ono to vypadá jak hrnkové knedlíky to je fakt. Já osobně taky dávám míň cukru, ale jelikož každý má svou chuť nechávala jsem původní recept. Mě tedy neutekla nikdy, ale je fakt, že jí dělám spíš v misce, dávám lžíce do kopečka a na to je hrnek malej .No a když jí vyklepnu, tak jí někdy rozříznu natřikrát naplacato a namažu zavařeninou.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....