07 listopadu 2011

Strom....

Mám moc ráda stromy. Kdo by taky neměl. Jsou krásné, inspirativní, vyzařuje z nich elegance, poskytují poutníkům stín a ptákům větvě a listy ke stavbě hnízd. Bez stromů je krajina pustá a fádní. Některé jsou malé, jiné majestátní. A k těm patří bezpochyby buky. Tenhle navíc mi neustále nabízí svůj krásný vzrůst k obdivování protože zůstal sám ve vykáceném kousku lesa, takže neustále na sebe strhává pozornost....asi si ho budu fotit v různých údobích, kdy k němu zajdu pro potěšení z jeho krásy.....tedy pokud mi ho také neskácejí Zamračený.






6 komentářů:

  1. Hezké záběry stromu, mám také ráda ty proměny v průběhu roku.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý nápad, strom bude v každé roční době vypadat jinak. Jednou jsem takhle dokumentovala po celý rok život jedné magnolie v Luhačovicích.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Už jsem ho tu někde měla, jen to nemůžu najít....

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že jsi dnes měla podobné myšlenky jako já. Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  5. Je nádherný. Připomněla jsi mi tím moje vylosované téma na maturitu z čj - Město v literatuře. Popisovala jsem Camuho Mor. Bez stromů by to moc nešlo..

    OdpovědětVymazat
  6. Je vůbec krásné,že takový strom zůstal stát.Já jsem vždy strašně nešťastná,když v mé blízkosti je vykácen strom!Jedno jaký,jednou to byly smrky,jindy zase javor,přímo před mým oknem.Myslím,že jsem to dodnes nestrávila a to už je hodně dlouho.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....