08 března 2013

Proč ten průzkum....

Proč jsem se vás vlastně
v tom minulém článku ptala na vaše názory na ty fotky. Napado mne kolik různých názorů může být a kolik různých náhledů na jednu a tu samou věc. Protože každý má jiné vidění i cítění věcí, a co fotograf to jiné oko. Každý si všímá něčeho jiného, někoho zajímají detaily, jiného celek. Když půjdou tři lidé na stejné cesě a budou fotit, jak moc budou jejich obrázky asi rozdílné? Kdo a jak se na co soustředí? A přišla mě na mysl jedna věc. Jak by asi zachytilo více lidí jednu a tu samou akci. A jedna by se dokonce i nabízela. V červnu má Petr Vápeník alias ČERF výstavu svých fotografií v Dobřichovicích na zámku. Myslím že by možná nebylo od věci udělat tam setkání blogerů kteří to nemají daleko (bohužel tentokrát jsou Pražáci na forhontě, mají to blízko) a zároveň, protože většina blogerů fotí, udělat malé vyhodnocení jak kdo vlastně tu akci vnímal, co koho zaujalo za detaily....A tak se ptám, co vy na to? Šli by jste do toho?

8 komentářů:

  1. Dobrý nápad a doporučuji se tam setkat všem, kdo to mají blízko, případně rádi cestují. Zážitek spojí s užitečnou věcí. Přijď to nabídnout do Kavárny, tam je určitě pár lidí, kteří by se zúčastnili, přestože třeba blog nemají, ale byli by zvědaví a udělali si výlet.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jo, i když jsem přirozeně líný, překonám se a přijedu!

    OdpovědětVymazat
  3. Nápad je to zajímavý,ale jak už jsem psal Čerfovy,mám to moc z ruky a bohužel se nebudu moci zúčastnit.Ovšem na pohledy ostatních bych se určitě rád podíval

    OdpovědětVymazat
  4. To mě mrzí, že nemohu přijet. Mám to moc daleko.

    OdpovědětVymazat
  5. Rád bych přišel, ale kvůli časovému vytížení to asi bohužel nebude možné...

    OdpovědětVymazat
  6. [3]:Tak ty máš zítra možnost v Brně jít na blogerskej sraz

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych se tam ráda podívala, ale nevím, jak to udělat... přece jen je to kus štreky. Uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  8. [7]:Tak tohle je trochu z ruky, ale dá se jet vlakem který staví na Smíchovském nádraží a před ním je autobusové nádraží a myslím že nějaký autobus do Dobřichovic tam pojede.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....