11 června 2012

Naháním resty.....

Musím konečně dohnat ten uplynulý víkend. Byl časově a cestovně dost nabitý a tak se dostávám ke zpracování a sepsání až dneska....
Takže je pátek 8.6. 13:30 a mi vyrážíme na cestu směr Nitra....na cestu dlouhou přes třista kilometrů. Sice je krásně teplo (pro někoho, kamaráda, nechutné vedro) tedy pro pesany to není nic moc, ale dá se. Ovšem do té doby než na 19,5 km D1 zůstáváme stát v koloně. Uši našpicovaný na zprávy v rádiu co se děje se dozvídáme že na dvacátém sedmém kilometru vjel kamion na svodidla, zlikvidoval je a navíc se obrátil do protisměru. No paráda....popojíždění, žádný stín, kamarádovi stoupá tep do nebezpečných výšek a hodina a půl zdržení. Ovšem měli jsme ohromné štěstí, protože jsme to chytli vlastně na začátku a navíc jsme spíš jen tak pomalounku popojížděli, stáli jen pár chvil. Horší to měli ti za námi, protože v okamžiku, kdy mi už projížděli místem nehody táhla se kolona už osmnáct kilometrů a lidé v ní stáli dvě až tři hodiny.


Klasický jeden pátek na D1....








Většina fotek bude z auta, takže tu a tam nebude asi ostro jak by mělo být....

1 komentář:

  1. No jo D1 , to je kapitola sama pro sebe .  Tam se prostě s nějakým zdržení počítat musí . Možná to je nekratší cesta , ale jestli je taky nejrychlejší ....?

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....