06 června 2012

Skelety....










Dneska jsem při tom bloumání nafotila jubilejní 10000 fotku. Za rok a půl co mám svůj foťák. Bohužel patřila mezi ty nepovedené rozmazané a já jí v koši nenašla, přestože jsem si říkala že ať bude jakákoli, zaslouží si zachování.....jenže.....jinak když ještě vezmu v potaz že jsem fotila půl roku manželovým foťákem, a že na blog jsem dala přes čtyři tisíce fotek, některé zůstaly v galerii a neuveřejnila jsem je....tak to vychází že nějakých pět tisíc bylo naprosto tragických a zmizelo v propadlišti času. Jak jste na tom vy ?

12 komentářů:

  1. Ty brd'o,to je krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Krajkovaná nádhera. Bez paličkování. Povedlo se!

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Tak já jich mám většinu zazálohovanou u syna na externím disku, ještě potřebuji aby mi je vypálil. Tady ve svým noťasu jich ještě tolik nemám.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Ty přírodní skelety jsou vždycky zajímavý. Já mám dokonce návod jak ty skelety z listů dělat. To je z doby, kdy jsem si léčila chmury tvorbou sušených aranžmá. Teď místo toho cvakám na klávesnici bláboly na blog ! Fotit jsem začala znovu kvůli blogu, většina těch fotek je právě blogových....jinak jsem fotila už kdysi, ale pak jsem měla dlouhou přestávku.A taky vlastně kvůli výstavám s Bobešem....jsem magor, když něco dělám tak fakt do maxima. Když mám někoho ráda, když mne něco baví, jen bych takhle ještě potřebovala začít z opravdu intenzivním pohybem abych šla dolů z váhou. A to je jediná věc ke které se nemůžu dokopat

    OdpovědětVymazat
  5. moc krásné provedení,a jak se dají udelat ty skelety?Já bych ten list dala do sklenice s housenkou a zavrela ale asi by pak bylo po skeletu!Gratuluji k výrocí!

    OdpovědětVymazat
  6. Určité vybrané listy, takové ty silnější, ne jemné, se vaří ve vodě se sodou, dokud se nevyvaří až do těch skeletů....pak se ještě mohou barvit. Ty co jsem si kupovala do aranžmá byly tutově z té odrůdy magnolie co mám na zahradě, dlouhé a oválné. Ale určitě je taky dělají z růje.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Aha, tak takhle se to dělá! Dobrý tip...

    OdpovědětVymazat
  8. Moc povedené fotky! Já taky hodně mažu...

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky mas super, otazka kam s nimi? (Mne tiez chcipli stovky s pocitacom. Dodnes dost riskujem, ale zacal som ich ukladat "do oblackov", napr. v Google. Ma to hovadske vyhody, pozerat sa daju vsade na svete, len kto by tie tisice chcel vidiet?!?)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám jich taky tisíce, ale ukládám je na externí disk. A hubnout? Jak jinak než příjemně milováním. I vášnivým polibkem se pár gramů zhubne.

    OdpovědětVymazat
  11. Vendy, skelety jsou skvostné! Ukazovala jsem fotky svému příteli, taky se mu líbily!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....