11 června 2012

Grand Prix Slovakia 2012...

A teď se tase dostávám ke slovu já....
Když jsme v pátek konečně dorazili, panička si hned vzala na paškál mne a tátu. Člověčí táta se radši sebral a šel se dívat na recepci na telku. ne že by jsme jí v pokoji neměli, ale jak sám řekl, raději se zdejchnul, než by byl třeba taky vydrbán a naondulován. To že prý zvládne sám.
Nemám rád tyhle mycí procedury, a tak se pořád snažím utíkat. Táta je v tomhle jinej, ten stojí, poslušně podává packy a dokonce si i nechá sprchou splachovat hlavu. To já ne, já to přímo nesnáším.
Vysprchovaní, navonění a vyfénovaní jsme si každý lehl ke svému pánečkovi a za chvíli už nevěděli o světě....
Ráno nebylo vyjímečně brzké stávání, protože jsme bydleli hned vedle výstaviště tak jsme se jen přesunuli o kousek dál do pavilonu kde jsme měli kruh. Jediní další dandíci kteří tam krom nás ještě dorazili, byla Aurelka z Minic a Penny ze Slaného.
Panu rozhodčímu to odsejpalo a tak těch dvacet pět psů před námi posoudil docela rychle a šel jsem na to já...
Panička zase opět moc nevěřila v nějaký velký úspěch, tak maximálně ve své třídě nějaké V by mohlo být. Na další ocenění ani nevěřila, protože táta byl zase perfektně od Mirky připraven za to já už byl hodně přerostlý. Odešel jsem si svoje, dostali jsme pokyn že ještě až bude posouzen a oceněn táta půjdeme o CACIB tak ať nikam neodcházíme. Jenže k údivu všech a nejvíc mé paničky táta ač sám ve třídě, výborně upraven dostal V1 ale bez jakéhokoli titulu. Takže mi spadl CACIB k nohám absolutně nečekaně! Ale v souboji o BOB už jsem dostal na frak od Penny. A pak se ukázala pravda, pan rozhodčí totiž preferoval co nejmenší psy a to táta prostě ani s oběma zavřenejma očima není.....


Čekám na to až mne řádně načešou....


Je to dlouhé, tak si zdřímnu....


Táta to vzal ještě důkladněji....


Byli jsme probuzeni a zase musíme pózovat, ach jo.....


Čekám na pokyn pana rozhodčího....


Do kruhu se chystá táta....


Že je krásnej, co?


Moje konkurentka v boji o BOB Penny...


A ještě obě mé konkurentky, fenky Aurelia Luna Dandie z Minic....

A tohle je Germany Dandies "PENELOPE"

Grand Prix Slovakia, Nitra. V1, CAC, CACIB. Rozhodčí Bill Brown-Cole, UK

Další fotky jsou opět k dispozici v Galerii 11 ve složce Grand Prix Slovakia. Jsou tam i další z Nitry a z Cesty zpět....


4 komentáře:

  1. Tak tomuhle já ale vůbec nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslela , že jsou kategorie zvlásť pro holky a zvlášť pro kluky . Něco jako ve sportu . Většina fen je přece menší .

    OdpovědětVymazat
  3. Moje rec!Oba fesáci a na tech cibech a cacibech vubec nezálezí,jeste tak hezkou fenecku!!!!!!Preju vám kluci mnoho dalsích úspechu!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....