05 června 2012

Co mě čeká.....

Pro veškeré focení a jiné věci, na mne moje panička tady na blogu v poslední době hodně zapomínala. Asi také proto, že letos mám míň výstav a v delších intervalech a ještě jsou ty výstavy mimo republiku. To proto, že se můj člověčí táta rozhodl konečně po mnoha intervencích ze strany "tety" Mirky dohnat pro mého psího tátu Bobeše titul Mezinárodního šampiona krásy. A taky proto, aby si jako závěr výstavní kariéry ještě jednou zkusili účast na nejprestižnější psí výstavě a to na CRUFTu v Anglii. Má na to, vždyť v loňském roce tam byl v dandících DRUHÝ!!!!
A protože nechce jezdit sám, tak vždycky absolvujeme s paničkou tu výstavu s ním. Tedy každý v jiné kategorii, aby tu šanci měl co největší. I když to je zcela zbytečné, protože táta je vždy perfektně od tety Mirky upravený a připravený, takže většinou to je jednoznačně jeho vítězství. Pokud bude všechno tak jak má, měla by tahle výstava ve slovenské Nitře pro něj být poslední, protože už bude třetí v zahraničí a dohromady z vítězstvím z jedné mezinárodní výstavy u nás by mu to na ten titul mělo stačit. Bude zajímavé vyjádření pana rozhodčího, protože pochází s kolébky naší rasy, z Anglie.
No a já s paničkou přijdeme o parťáky na výstavách... a tak ten můj titul už budem muset dodělávat s pánečkem jako hlavním dovozcem...Jenže je možné že se přeci jen můj člověčí táta dá ještě přemluvit na titul Slovenského šampiona a ještě se někam vypravíme.
Takže v pátek vyrážíme nejdřív směr Praha a pak Nitra. Tak nám s paničkou držte palce a těšte se na fotečky.....

Já si zatím spokojeně hovím v pelíšku...



6 komentářů:

  1. [1]: Víš, co tak to Polsko ještě jo. Ale to Slovensko mi pořád jako cizina nepřipadá, hlavně pro to, že neustále jsem každý den ve styku se slovenčinou a jsem federální dítě....Vítězství ve třídě má můj Bobeš i možná jisté, protože je tam sám, ale zbytek bude res. CACIB a BOB už vůbec ne, ještě tam jsou kromě Bobešovýho táty dvě ohromně úspěšné čubinky....

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti Bobeši přeju hodně štěstí v soutěži . Třeba si tam taky najdeš nějakou pěknou nevěstu , kdo ví .

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Díky moc

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....