05 června 2012

A tohle je normální?....

To co teď uveřejním k tématu týdne, je hodně ale hodně brutální pro ty z vás kdo měli nebo mají nějakého čtyřnohého miláčka. Jak jsem se zmínila v komentu Vendy, denně mi přistávají ve schránce fotky toho, co se dělo a děje v polských a ukrajinských městech před fotbalovým šampionátem.
Ve jménu ČEHO se dějí tato zvěrstva. Někdo sice řekne, jsou to jen nemyslící zvířata, ale toto dělají i lidé lidem, nejen zvířatům. A o to je to horší. A všem kolem šampionátu to připadá NORMÁLNÍ !!!
Bylo na na netu k dispozici spousty petic k podepsání, podepsalo je milion lidí, já mezi nimi, psalo se jak přípravnému výboru mistrovství, tak UEFA, ale dosáhlo se jediného a to, že psy a kočky neusmrcovali brutálně na ulicích, ale odchytávali a měli být umístěni v útulcích. Ty ovšem neexistují a tak byli odváženi za města, z očí veřejnosti a tam stejně ubiti.
Myslím že tohle vyčlenilo jak Polsko tak Ukrajinu ze spolku civilizovaných zemí....Pokud jsou mezi vámi čtenáři pocházející z těchto zemí, omlouvám se vám, ale tohle prostě není NORMÁLNÍ.
Tato fotka pochází z Doněcku a byla nafocena 12. března 2012


Dlouho jsem o tom přemýšlela, a je mi jasné že se ozvou hlasy že to je tendenční, zveličené apod.... i kdyby, a těch chudáků byl jen zlomek, nikoho z rozumně myslících lidí to nemůže nechat v klidu a myslet si že to je normální....

9 komentářů:

  1. mepovidkyakomixy5/6/12 18:25

    Chudáci... Byla jsem, jsem a vždycky budu proti týráním zvířat, protože si to ti malí roztomilí tvorečkové nezaslouží...

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se to taky nelíbí. A je mi z toho při pohledu na typejsky nanic. Bohužel jsem o ničem takovém neslyšela. Nevím, jak je to na Ukrajině, ale je v Polsku ještě dneska tolik potulnejch pejsků ? Nemůže být ta fotka odjinud? V každém případě, ať je to odkudkoliv, je to hroznej pohled a není to normální!

    OdpovědětVymazat
  3. Co to musí být za lidi, kteří tohle dokážou?!!! Považovat živého tvora za věc a takovýmhle způsobem se ho zbavit, je zrůdné a trestuhodné! Tohle opravdu normální není!!!

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Ostatně nemusíme vůbec chodit za hranice, u nás taky ten zákon stále platí, ta novela bude platit až od roku 2014...

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji zvířata a je mi moc smutno při čtení. Tuto zprávu jsem četla v tisku a byla jsem deprimovaná, že toto se děje ve 21. století.       

    OdpovědětVymazat
  6. [7]: Tak nějak, i ty kremační pece to ještě dokreslovaly....ostatně to taky některým lidem připadalo zcela normální, zacházet tak s jinými lidmi. A taky ve jménu zcela nablblé ideje...

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně brutální, nesnáším ubližování zvířatům!     

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....