05 června 2012

Abych zmírnila brutalitu předešlého článku...

....dávám sem ještě jednu moji fotohrátku. Zjistila jsem, že při tomto způsobu zpracování koláže je vynikající, když je jedna fotka černobílý negativ.....pak teprve krásně vynikne to prolnutí dvou motivů.

13 komentářů:

  1. JÓ - prolnutí nejen dvou motivů - to vynikne vždy Vendy - souhlas!

    OdpovědětVymazat
  2. Dávám ti za pravdu, Vendy, prolnutí vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý nápad, s negativní fotografií. Taky vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  4. Diktatura vychází vždy ze skvělé myšlenky, ale realizace pak stojí za prd. Monarchii bych docela i věřil, přeci za doby králů naše země nejvíce vzkvétaly. Ale v této době by se z monarchie stala stejně nová diktatura ... a nebo by šlo jen o konstituční monarchii, přes kterou bychom se nakonec dostali zpět k parlamentu.

    OdpovědětVymazat
  5. [7]: Já ani nekoukala, protože mě tyhle kecy už fakt vytáčej. Jo, a to jsi viděl ve zprávách o tom chlápkovi z Olomouce, kterej za to, že někde ve městě utrhne pár tulipánů, nebo růží a DÁ je lidem v baru může jít do vězení na půl až tři roky? Tak to už mi vůbec rozum nebere....ty kurvy politici rozkrádaj stát, jsou odsouzení, dál jsou ve sněmovně a ještě hlasujou proti vydání Krále Krysy.....to už je opravdu vrchol arogance a pohrdání lidmi. A dost....

    OdpovědětVymazat
  6. Toto je nádherná fotohrátka a zajímavý postup. Kéž by se celý svět věnoval takové kráse a upustil od brutalit.

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Co je to ten Král krysy? U Ratha mne pobavilo jak si stěžuje na podmínky v kriminále. Pro něj to musela být velká změna, když si dosud žil jako král. Holt je životem až moc zhýčkanej a potřeboval ten kriminál jako sůl.

    OdpovědětVymazat
  8. Král Krysa ? Tak to je právě pan Rath, když to čteš normálně, zní to RAT a to je anglicky krysa a on je Král všech krys. Ale taky to je jedna perfektní válečná kniha, podle které vznikl i americký film. Lepší než Hlava XXII.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak dík, to mne ta spojitost nenapadla. Má hezké přízvisko.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....