27 února 2012

Když dandík spí.....

...je opravdu pohled pro bohy. Zakroucený jak paragraf, vyvalené gule nebo zalomená hlava či visící přes sedačku. A k tomu chrápání jak od dospělého chlapa. Oni vůbec, ač vypadají jak plyšáci, jsou pěkný čuňata. Jídlo hltají jak kdyby čtrnáct dní nejedli, po jídle krkají a pokud se jim něco nelíbí, většinou při trimování nebo jiném upravování, pouštějí pěkně smrduté duchy....A což teprve takové blátivé kaluže na lesních cestách, to je teprve něco a čím hlubší, bahnitější a smrdutější tím líp.... ale i tak jsou to miláčkové Usmívající se






To jeho děsný chrápání se už dlouho chystám nahrát, tak snad se to už podaří....

8 komentářů:

  1. Srandovní fotky. Koukám, že na jedné vypadá, že každou chvíli se sveze na zem... Některé momentky spících pejsků (ale i kočiček!) jsou k nezaplacení. Na netu jsem jich viděla dost, někdy i kočky a psy dohromady, a všichni si to  halí belíkují a užívají si spánku.

    OdpovědětVymazat
  2. Che, tak to mi nemusíš popisovat, jeden z kocourů prdí blahem. Vždycky když si vleze k někomu na klín, tak u něj začne ťapat a když je v rauši tak prdět....no je to vždycky síla . Bobeš ten to dělá jen když mi chce dát najevo jak ho s..u....

    OdpovědětVymazat
  3. Hele holky, prdí prý i žížaly - všechno co je živé a přijímá potravu zároveň se vzduchem prdí - ne?

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: No to by bylo téma...už se směju dopředu co by vymyslel Malkiel a Apokalypsík....jestli žížaly to nevím, ale klasická je otázka s filmu S tebou mě baví svět. "A tatí, prděj hadi?"     

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem premyslela z ktereho filmu ten vyrok znam,a to ne zizala ale had!dobre,ten film miluju,uz jsem ho videla nescetnekrat,ale bohuzel to tak funguje jenom ve filmu,ja bych si netroufla sverit potomky trem chlapum!!!Moje hafinka taky chrape jako stary chlap ale neprdi!

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně jarní téma, děvčata! Jen tak dál, těším se, kam to dospěje...! Já jen, že v digitalizované době dokážeme pracovat s texty, tabulkami, posílat videa, sdílet filmy a muziku, ale na takový voňavý zdravý usráníčko ve formátu .uprd jsem ještě nenarazil...

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Zvlášť když už i venku ve vzduchu je to jaro cítit, a hlavně bylo cejtit v tom blátě kterým jsme museli projít v úseku cesty kam sváželi dřevo z míst kde káceli...byla to pěkná rychna....no ještě že to alespoň z těhle obrázkových médií ještě nejde..

    OdpovědětVymazat
  8. He , he to je sranda , jak spí , vypadá , že každou chvíli spadne an zem. Naše kočka občas usne na topení a tuhle se jí podařilo z toho topení spadnout. Koukala jak vyvoraná myš.   

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....