09 srpna 2013

23 / 52


1 - 4 /2.8 - 5.8.13
Vcelku dny nijaké, horké a tak se vlastně jen flákám okolo vody abych přežila. Když konečně přišla bouřka a déšť očekávané ochlazení to moc nepřineslo, tedy v baráku. Je po těch horúčavách tak vyhřátej že jedna bouřka na něj rozhodně neplatí. Ale naštěstí na to jak funělo a fučelo všechno přežilo bez úhony. Tak z toho mám takovou menší radost. A napršelo zase do sudu, takže můžu zase vesele máčet orchideje a květinky vůbec.

5/ 6.8.13
Nečekaná a o to větší radost z nabídky jít si zafotit mě ohromně překvapila a udělala mi radost, zvlášť když to bylo opravdu tak nečekaně a překvapivě. A navíc od človíčka kterej si sem kvůli tomu udělal výlet.
I muž dorazil domů v pořádku a dokonce po šesti letech co máme bazén se šel vykoupat. A pak jak malej harant blbnul v bazénu asi hodinu....Syn přijel s partnerkou ukázat nové "vnouče". Partnerka si koupila krásné kotě Ruské modré kočky a tak se přijeli přírustkem pochlubit.

6/ 7.8.13
Dneska začne opět každoroční zhruba týden "zvláštních" radostí. Přijede kamarádka s dcerou, ovšem bývá to vždycky takové hodně chaotické, napjaté a dost ukřičené a uhádané. Když ty dvě vidím vždycky si vzpomenu na film Drahé tety a já....

7/ 8.8.13
Týden s tak málo radostmi jsem snad ještě neměla. Nevím proč, snad jsem k životu moc náročná, snad on sám mi to vrací tím že je těch radostí tak poskrovnu. Možná ale bych se měla radovat z toho, že i po třiceti letech se ke mě zná bývalá tchýně, tak aby ne, vycházely jsme spolu skvěle a je ráda že jsem se jí ozvala.(Viz článek Nastal čas uzavřít minulost)

3 komentáře:

  1. Klidné dny, pobyt s kamarádkou a její dcerou, dobré vztahy s bývalou tchýní, to je vše dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy stačí drobnosti. I ty jsou důležité, hlavně že jsi měla možnost se vykoupat, když jsi chtěla, mohla jsi pořídit spoustu fotek, potkala dávnou kamarádku, a jsi zdravá.

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně, že jsou nějaké radosti. Představ si, že jsou lidé, kteří nemají radosti vůbec žádné a to je pak skutečně neštěstí.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....