10 listopadu 2012

Kalendář č.2.....

Rok se sešel s rokem a zase tu vyhlašují TOP 12 +1 fotek na blogový kalendář na příští rok. Stejně jak vloni si vy sami čtenáři vyberete své favority kteří budou pak v záhlaví blogu a stejně jak vloni máte k dispozici Dandíkovu galerii (odkaz je v menu) kde můžete procházet a hledat tu fotku, která se vám líbí nejvíc. Fotky z letošního roku začínají od Galerie č.8. Tak nějak uceleně, je fakt že ještě některé jsou poházené i po Galerii 6 a 7. Anebo můžete projíždět články v letošním roce což je ale zdlouhavé.....stejně jak vloni vyberu ty které dostanou nejvíc hlasů. Takže vybírejte, vybírejte, vybírejte. Usmívající se A já se budu na váš výběr těšit!

P.S. Abych měla jednodušší práci já i vy, tak vás prosím o jedno, když kliknete v galerii na fotku která se vám líbí je v levém dolním rohu číslo snímku, takže vás prosím napište mi spíš to číslo než čtvrtá fotka zleva apod. Díky

14 komentářů:

  1. To je velice zajímavý projekt, budu bedlivě hledat a vybírat.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Už to mám: nejvíce se mi líbí snímek č. 4 na 6. stránce Galerie č 8. Je to Dandík v zimním kabátku. Moc mu to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro jednoduchost ůstanu jen u Galerie 8. Vyběr snímků Bobeše od nás určitě nepotřebuješ, z těch dalších se mně líbí snímky s květinami - růže, magnolie a koláž s fialovými kvítky ve stejném řádku a orosená centurie, neměl by také chybět Dalí (třeba 12). Budeš to mít těžké vybrat jen 12 fotek.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Jde o to, aby byly zhruba k daným měsícům. Když bude víc návrhů tak se provede hlasování která se líbí nejvíc a ta pak bude daný měsíc reprezentovat. Nějak obdobně to bylo i vloni, na některý měsíc se objevil jen jeden tip a když bylo víc tak jsem pak dala taky vybrat.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Ten Dalí je sice hezký, nicméně spíš půjde o autorské fotky. Z toho důvodu bych nedala ani fotky koní, kteří jsou tam teď naposledy. Nejsou moje, tudíž i když jsou nádherné nejsou autorské. Jestli chápeš jak to myslím

    OdpovědětVymazat
  6. Ty, která jsem uvedl a nejsou pojmenovány slovně, mají čísla 2012-03-04, DSCF7940-1. Magnolie by se hodila na květen, růže na červenec nebo srpen, fialové květy 2012-03-04 nevím, možná jaro (duben) nebo i pozdní léto (září).

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: A skleníková centurie DSCF7940-1 může být kdykoliv.

    OdpovědětVymazat
  8. Zlati, já jsem to inkriminované číslo vybraných snímků hledala hned, ale ať dělám, co dělám, tak se neobjevuje. Já nevím, co dělám chybně. Ještě to budu zkoušet, protože se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento týden se na to mrknu a vyberu.

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Do prosince času dost, zvlášť když si ho budu děla sama.....to bude raz dva...

    OdpovědětVymazat
  11. Mám slabost pro kočky, takže jsem vybrala z galerie 9 obrázek DSCF8444, ten se hodí kamkoliv.

    OdpovědětVymazat
  12. [13]: Ufff, tak to se mnou ještě není tak zlý!   

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....