31 října 2012

Bobeš a Mates - kamarádi do deště...

Dlouho tu nebyly žádné obrázky těch našich psích lauzdrů. Tudíž je potřeba to trochu napravit. Včera jsem si jen tak sedla a vzala foťák do ruky když kluci začali bláznit a žrát se. A když už byli moc rozdovádění a zavánělo to průšvihem, zklidnila jsem se. Oba se ovšem tvářili ak ti nejhodnější a nejslušnější psi pod sluncem.....









19 komentářů:

  1. Opravdu se na posledních fotkách tváří, že nikdy nic netropili.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: No to jim jde dokonale!

    OdpovědětVymazat
  3. Mají krásné oči, oba dva. Takové, co si tě hned koupí

    OdpovědětVymazat
  4. Je radost se dívat na ty snímky. O to větší radost je, vidět jejich dovádění live. Jsou to zlatíčka.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: A dokonale jich využívají, v tom jsou mistři

    OdpovědětVymazat
  6. Bobešovi oči jenom hrají.Je to šibal.

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou pomluvy , ti dva přeci zlobit neumí. Ta fotka jsk jsou v sobě , tak to jsou určitě zase jen ty tvoje hrátky s fotkama. Koukají tááák moc roztomile.

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Ni,ni...to se opravdu spolu žrali   a hlavně hóóóódně roztomile se umějí dívat, zvlášť když buď něco chtějí nebo něco provedli

    OdpovědětVymazat
  9. Když jsou dva, je to jen hra. Máme již jen jednoho, ale moc dobře si pamatuji, na jejich lumpárničky, a potom na oči dívající se, k rozkousaným mým věcem, "jsem nevinná, já nic já muzikant" Když máte psa dlouho rozumíte přesně co těma očima říká. Krásně nafocená psí řeč

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Tak tak, hrajou si, ale někdy to přeroste v hádání a to je pak musím rychle uklidnit, protože jezevec ač mrňavej a nejmladší ze smečky je dost dominantní a snaží se ukázat zbylým dvěma že on je tu pánem. Labík si to nechá líbit, ale Bobeš ten jako správný teriér taky neumí ustoupit....a nepotřebuju aby si teď před výstavou nechal natrhnout triko

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou pěkní rošťáci, Vendy, ... a potom "já nic, já muzikant".   

    OdpovědětVymazat
  12. [10]:  Nejmladší si musí vymezit prostor, pejskové jsou to kouzelní, Moje rodiče mívali Foxteriera, jejich povaha je zábavná i na zbláznění, tatínek ho míval do lesa, byl vycepovaný, aleeeee....byl to terier, ten moc na parádu není, ten má hlavu, na svém místě, jsou velice chytří.

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Jo tak to souhlasí. Bobeš je první teriér kterýho mám, před tím jsem měla vždy jen jezevčíky. Jsou to oslíci ale na teriéra nemají.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná reportáž Oni si prostě jen tak pohráli a pak šli okukovat paničku, jestli je ještě bude fotit.

    OdpovědětVymazat
  15. [14]: U nás je obojí, jak psi tak kočky. A někdy je sranda pozorovat jak si hrají dohromady....zvlášť když jsou kocouři větší než Mates a Bobeš.

    OdpovědětVymazat
  16. My naše psy nějak nemůžeme skamarádit. Prvně jsme měli Dennyho, jemu jsme koupili Harryho, ale pozdě, už byl starej a nepřijal ho jako kamaráda. Pak jsme podědili Gora a ten by rád velel, ale naši mu to nedovolili. A tak spolu nekamarádí.

    OdpovědětVymazat
  17. [17]: Jo, pokora je věc která mu nic neříká, jak vůči Bobešovi tak hlavně nám. Taky se dokáže postavit na odpor a cení se. To pak má ovšem smůlu, bafnu ho za flígr, zatřepu s ním a jde do klece zpytovat svědomí. No je to prostě oslík jezevčík. Zatím největší z těch všech který jsem měla.

    OdpovědětVymazat
  18. Nechápu, jak jsem většinu svého života mohla žít bez zvířátek. Teď si to užívám.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....