06 září 2012

Kočičí.....

Když jsem šla včera do Mníšku s tím, že si trochu pofotím okolo zámku a Zámeckého rybníka, jsem na chodníku narazila na miciňáka který se tam vyhříval vedle plotu. Nejdřív sem si říkala že určitě vezme roha hned jak na něj promluvím, jako většina těhle micek. Ale ne, jak jsem začíčala odpověděl mi zamňoukáním a hned se ke mě hrnul, stoupnul si mi předními packami na nohu a začal se protahovat. Takže jsem si hned vyndala foťák a najednou koukám, žene se ke mně další micinka a další a další až se jich kolem mne šetelilo pět. Jedna hezčí než druhá. No balzám na mou kočičí dušičku. Podařilo se mi vyfotit jen čtyři, ta pátá byla strašně rychlá, pořád utíkala ze záběru.
A tak jsem tam seděla na chodníku, opřená o plot a nevěděla kterou dřív hladit a fotit, okolojdoucí lidé na mě koukali dost z despektem a já si říkala Trhněte si všichni nohou, protože nevíte kolik energie člověku ty krasavice dodávají.....a o co přicházíte!







Tady na tom snímku jsou micky dvě, najdete tu druhou ?



Z té páté je na posledním snímku jen pacička, ale byla celá černá jen s bílými ponožkami, špičkou ocásku a malou náprsenkou..


Toho jsem viděla jako prvního, šéf Don Kočičón....

8 komentářů:

  1. Moc roztomilé kočičky. Mourek pěkně kouká do objektivu. Kočka je schovaná úplně vlevo.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný kočičí sněm . Myši už se třesou .

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, kočičími fotkami jsi mi udělala velikou radost, kočky miluju!!! Všechny jsou krásné, mourovatá s bílými ponožkami je nádherně vybarvená, navíc se tváří velice důstojně.

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: U mě asi cítí že je mám ráda a neublížím jim.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Ta mourinka se chovala jak profi modelka . Jo, jo ta je tam právě schovaná.....a hlavně má úžasnou hlavičku, krásně kulatou a vševědoucí kukuč. Ta se mi líbila nejvíc, a pak ta černá s bílými tlapičkami, ta měla stejnej kukuč.

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou nádherné micinky, je vidět, že v tobě cítí spřízněnou duši. Poznají člověka, co má rád zvířátka. Že se tě vůbec nebály!

    OdpovědětVymazat
  7. Kočky jsou prostě osobnosti, to je jasná věc!   

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....