25 června 2012

Tráva....

8 komentářů:

  1. Moc pěkná je ta černobílá fotka.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: On vůbec tenhle efekt je zajímavý, protože si to samo vybírá určité detaily a někdy vzniknou opravdu pěkné kombinace.

    OdpovědětVymazat
  3. Po přečtení titulku jsem si nebyla jistá, jakou "trávu" máš na mysli, Vendy.    Naštěstí je to luční tráva a moc hezky vyfocená. Tvoje fotohrátky se mi líbí, ten černobílý snímek nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to paráda,kdo to umí. Já se přiznám, že to neumím. Ta černobílá je skutečně krásná.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: No to je jedna z mých okrasných trav, na kterých dost ujíždím .Letos ji mám druhým rokem a musím říct, že v loni byla na výšku poloviční, letos má skoro těch mých 175 cenťáků. Ale připadala mi ta původní fotka taková nijaká, tak jsem jí trochu vylepšila

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: Hele to vůbec není nic těžkého, je to dělané v on-line fotoeditoru a tam si tu fotku nahraješ, vybereš si efekt jaký chceš klikneš a je hotovo....má to neuvěřitelné možnosti úprav, rámečků a jiných hříček a kouzel. Specielně tohle je na www.pixlr.com, tam si klikneš na hompage na Picnic user a jsi tam kde potřebuješ být. Je to sice v angličtině, ale tady jedeš přes obrázkové ikonky takže to vůbec nevadí. Viz já absolutní neumětel angličtiny

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: No, mě se to taky hodně líbí,nabízí to zajímavé možnosti pohledu na jednu a tu samou věc....podobné jsou tam ještě tři a všechny občas používám.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....